Ξεπέρασαν τα €60 εκ. οι πωλήσεις και κρατήσεις στο Trilogy

Ξεπέρασαν τα €60 εκ. οι πωλήσεις και κρατήσεις στο Trilogy

 


Παρουσίαση του τελευταίου της έργου, Trilogy Limassol Seafront, πραγματοποίησε η Cybarco, μέλος του Oμίλου Λανίτη, στο νέο γραφείο πωλήσεων που βρίσκεται στο εργοτάξιο του έργου. Η παρουσίαση έγινε ειδικά για επιλεγμένους μεσίτες και συμβούλους ακινήτων, με πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκειά της, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών και των πωλήσεων και να περιηγηθούν στον χώρο ανάπτυξης του, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή θέα τόσο της παραλίας της Λεμεσού όσο και του εργοταξίου.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Γεωργίου, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους και για άλλα έργα της Cybarco, μεταξύ των οποίων τα τελευταία διαθέσιμα ακίνητα στη Μαρίνα Λεμεσού και τις εκπληκτικές επαύλεις του έργου Akamas Bay Villas: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το χαρτοφυλάκιο μας που περιλαμβάνει μοναδικά πολυτελή ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες. Είμαστε βέβαιοι ότι η τρέχουσα δυναμική των πωλήσεων και των κρατήσεων σε όλα τα έργα θα συνεχιστεί. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεχή υποστήριξή σας και την ανεκτίμητη συμβολή σας στο success story της Cybarco

Με τη χρηματοδότηση του έργου να έχει ήδη εξασφαλιστεί και τις κατασκευαστικές εργασίες να έχουν ξεκινήσει, το Trilogy Limassol Seafront έχει πλέον ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις και κρατήσεις για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του στους δύο μπροστινούς πύργους, που πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2021 και τους πρώτους μήνες του 2022.

Αποτελώντας ένα προορισμό ιδανικό για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην καρδιά της Λεμεσού, το έργο περιλαμβάνει τρεις εντυπωσιακούς πύργους, με ποικιλία από άρτια σχεδιασμένα ακίνητα, όλα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις αποκλειστικά για τους ενοίκους, για αναψυχή και χαλάρωση, καθώς και μια δημόσια πλατεία με εστιατόρια και καταστήματα που θα μπορούν όλοι να επισκεφτούν και να απολαύσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, καλέστε στο 8000 50 30, επισκεφθείτε το trilogylimassol.com ή το Trilogy Sales Office στον χώρο ανάπτυξης του έργου, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το τελευταίο βίντεο για την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών και το νέο γραφείο πωλήσεων:

https://youtu.be/YQd-xRYKUWo


Comments

comments

Tags: Trilogy

Σχετικά με τον Συγγραφέα