Υπεραγορά Σκλαβενίτης στο Mall της Έγκωμης

Υπεραγορά Σκλαβενίτης στο Mall της Έγκωμης

 


 

 


Το The Mall of Engomi ανανεώθηκε για ακόμη μια φορά προκειμένου να ικανοποιήσει τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών του. Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στους χώρους του εμπορικού κέντρου που αφορούν την επέκταση του καταστήματος OVS αλλά και την εγκατάσταση της πασίγνωστης ελληνικής αλυσίδας υπεραγορών Σκλαβενίτης.

Το OVS, μια από τις φημισμένες ιταλικές μάρκες μόδας, προχώρησε στην επέκταση του καταστήματος στο The Mall of Engomi, θέλοντας να προσφέρει μια μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή. Το brand στοχεύει κυρίως το νεαρό κοινό που αρέσκεται να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Προσφέρει ενδυματολογικές επιλογές σε λογικές τιμές που ικανοποιούν όλες τις περιστάσεις και στις οποίες είναι εμφανής η ιταλική φινέτσα. Επίσης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για παιδικό ρουχισμό καθώς επενδύει στη υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και στην ανάπτυξη λύσεων που συνδυάζουν πρακτικά και μοντέρνα ενδύματα.

Η ελληνική αλυσίδα υπεραγορών Σκλαβενίτης έχει ήδη εγκατασταθεί στο The Mall of Engomi. Έχει στον προγραμματισμό του να διαμορφώσει και να αλλάξει τον χώρο του πρώην Carrefour. Οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα καθημερινά τους ψώνια σε ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον με χιλιάδες επιλογές προϊόντων. Η ιδιαίτερη έμφαση που δίνει ο όμιλος Σκλαβενίτης στην κουλτούρα της οικογενειακής επιχείρησης αλλά και στην ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες φιλοδοξεί ότι θα τον καθιερώσει στη συνείδηση των καταναλωτών και θα αποτελέσει το συστατικό επιτυχίας του και στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Πίσσης, διευθυντής μάρκετινγκ του The Mall of Engomi, σχολίασε σχετικά: «Είναι βασική προϋπόθεση κάθε επιτυχημένης εταιρείας να μην επαναπαύεται και να προσφέρει στην οικονομία στην οποία δραστηριοποιείται. Εμείς ακολουθούμε πιστά την πιο πάνω αρχή και αυτό φαίνεται μέσα από τις ενέργειες μας που σκοπό έχουν να προσφέρουν επιπρόσθετη αξία στη συνολική εμπειρία του κάθε μας επισκέπτη. Η επέκταση του εμπορικού κέντρου με το καταστήμα OVS αλλά και η έναρξη της λειτουργίας της υπεραγοράς Σκλαβενίτης είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα».

Το The Mall of Engomi αποτελεί έναν κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας, προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλει στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας.

Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.

Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.

Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi.

Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.


Comments

comments

Tags: mall

Σχετικά με τον Συγγραφέα