Ζipy – To πρώτο κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα που πληρώνεις και με Bitcoin

Ζipy – To πρώτο κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα που πληρώνεις και με Bitcoin

 


 


Το Zipy έφτασε και προσφέρει ασφαλείς διαδικτυακές αγορές από όλο τον κόσμο και με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά και μέσω Bitcoin. Το Zipy είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Κύπρο και την Ελλάδα που υποστηρίζει πληρωμές και με Bitcoins για αγορές από τα μεγαλύτερα παγκόσμια marketplaces όπως το Εbay, Amazon, AliExpress αλλά και το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα ειδών ένδυσης, ASOS.

Αγοράστε εύκολα, στα Ελληνικά, με υποστήριξη αλλά και παράδοση στην Κύπρο, όλα τα προϊόντα που προσφέρουν οι μεγαλύτεροι έμποροι στο διαδίκτυο και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα. Απο σήμερα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σε μια σελίδα χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά, να ψάξετε για προϊόντα στα Ελληνικά αλλά και με Ελληνική υποστήριξη για τις δικές σας παραγγελίες. Επίσης δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον λογαριασμούς όπως PayPal, αφού η διαδικασία παραγγελίας γίνετε απ’ ευθείας από την σελίδα μας. Έτσι, έχετε πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά και στα μεγαλύτερα καταστήματα με ασφάλεια, χωρίς χάσιμο χρόνου αλλά και στα Ελληνικά! Το Zipy είναι επίσης η μόνη πλατφόρμα στην Κύπρο και την Ελλάδα που είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των Εbay, Amazon, AliExpress και ASOS προσφέρει ασφαλείς, πιστοποιημένες και άμεσες αγορές από όλο τον κόσμο.

Όλες οι αγορές από το Zipy καλύπτονται από εγγύηση παράδοσης αλλά και επιστροφής της αξίας της αγοράς σας, σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση στο Zipy είναι στα Ελληνικά και η έμπειρη ομάδα υποστήριξης μας αναλαμβάνει να σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ασφάλεια. Έτσι, μπορείτε να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς για την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Μπορείτε να πληρώσετε για την αγορά σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε με το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin. Έτσι έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε εκατομμύρια προϊόντα από όλο τον κόσμο, πληρώνοντας με όποιο από τους δύο τρόπους προτιμάτε.

Πιστεύουμε στην ευκολία. Δημιουργήσαμε το Zipy με τον πιο απλό και φιλικό τρόπο. Η αγορά πραγματοποιείται μόνο με μερικά κλικ, ενώ είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς την λειτουργία της σελίδα μας. Μεταφράσαμε για εσάς όλα όσα μπορούσαμε να μεταφράσουμε εφόσον πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αναζητήσει κανείς προϊόντα στα Ελληνικά.

Επισκεφθείτε και εσείς την νέα πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών Zipy και κάντε την πρώτη σας αγορά από το Εbay,το Amazon, το AliExpress  αλλά και το ASOS στα Ελληνικά! Για να μάθετε περισσότερα παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.zipy.com.cy και γνωρίστε και εσείς την νέα εμπειρία Εύκολων αγορών στο διαδίκτυο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα πληρωμής με Bitcoin, επισκεφθείτε το: www.zipy.com.cy/bitcoin.php


Comments

comments

Tags: Bitcoin, cyprus, Zipy

Σχετικά με τον Συγγραφέα