Αστέρια της Premier League στην πιο ξέφρενη κούρσα της ζωής τους στην τελευταία διαφήμιση της Carlsberg ‘Τhe Ride’

Αστέρια της Premier League στην πιο ξέφρενη κούρσα της ζωής τους στην τελευταία διαφήμιση της Carlsberg ‘Τhe Ride’

Τι κοινό έχουν τα πρώην αστέρια της Premier League Robbie Fowler, Gareth Southgate, Jimmy Bullard, Marcel Desailly και Chris Kamara? Και οι πέντε ξεπερνούν όλες μας τις προσδοκίες στην καινούρια διαφήμιση της Carlsberg,  όπου τους παρακολουθούμε να κάνουν την πιο ξέφρενη κούρσα της ζωής τους.

Στη νέα διαφήμιση, εκτός από τους πέντε θρύλους του ποδοσφαίρου, λαμβάνουν μέρος άλλοι 200 κομπάρσοι με τη διαφήμιση να απεικονίζει τις συναρπαστικές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της Barclays Premier League, της οποίας η Carlsberg είναι ο επίσημος συνεργάτης.  Από φίλαθλους μέχρι  σχολιαστές, παίχτες, επόπτες  και  διαιτητές,  η επική αυτή διαφήμιση, συγκεντρώνει  ότι έχει κάνει με τη μαγεία και την αίγλη της Premier League, με την Carlsberg να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών των μοναδικών στιγμών ποδοσφαίρου .

Η  διαφήμιση με τίτλο ‘The Ride’ απεικονίζει εκατοντάδες ανθρώπους σε ένα rollercoaster, που συμβολίζει τα επεισόδια, την ένταση, τον ενθουσιασμό, τις δόξες, τα συναισθήματα και  όλες τις στιγμές που βιώνει ο κάθε οπαδός σε κάθε αγώνα της σεζόν.

Ο Tom Moradpour, Vice President της Carlsberg δήλωσε: «Η Barclays Premier League, είναι μακράν το πιο συναισθηματικά φορτισμένο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που κάνουν την Premier League αυτό που είναι. Συνολικά  4,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν την Barclays Premier League σε 212 χώρες, από όλες τις γωνιές του κόσμου. Αυτό ήταν η έμπνευση μας να δημιουργήσουμε μια διαφημιστική εκστρατεία που να μπορεί να φέρει στη ζωή όλα αυτά τα συναισθήματα που διαπερνούν τους οπαδούς».

Με μια δυναμική μουσική, η Carlsberg έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, δημιουργώντας αυτή τη φορά μια διαφήμιση που διαδραματίζεται εκτός γηπέδου. Παρόλα αυτά τα ηχητικά εφέ, οι συμβολισμοί και η ένταση έχουν ως αποτέλεσμα η διαφήμιση να συνδέεται αναμφίβολα με το ποδόσφαιρο και να έχει θετική απήχηση στους οπαδούς.

Η Carlsberg ζητά από τους οπαδούς να λάβουν μέρος και αυτοί  σε αυτή τη μοναδική κούρσα «JoinTheRide» αναρτώντας στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram δικές τους συναισθηματικά  έντονες  στιγμές.

#JOINTHERIDE NOW AT: www.youtube.com/carlsberg , www.twitter.com/carlsberg, www.facebook.com/carlsberg