Εργαστήρι CIIM: Αυξήστε τις πωλήσεις της εταιρείας σας με αποτελεσματικές πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ

Εργαστήρι CIIM: Αυξήστε τις πωλήσεις της εταιρείας σας με αποτελεσματικές πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ

Ένα πολύ ενδιαφέρον εργαστήρι διοργανώνει το Cyprus International Institute of Management (CIIM) με θέμα «Successful Digital Marketing practices to Increase sales and grow your business», την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, από τις 9πμ έως και τις 14.00, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου στη Λεμεσό.

Στόχος του Εργαστηρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες πραγματικά παραδείγματα και πρακτικά εργαλεία  ψηφιακού μάρκετινγκ που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας τους. Οι δυο καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ομιλητές του εργαστηρίου Anthony Quigley και Karl Murray θα επικεντρώσουν την παρουσίαση και συζήτηση σε πραγματικά ζητήματα σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ και θα καθοδηγήσουν τους παρευρισκόμενους πώς να δημιουργήσουν αποτελεσματικές διαδικτυακές εκστρατείες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα συζητηθούν επίσης οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλες οι επιχειρήσεις σήμερα, σε θέματα ανταγωνισμού, την ετερογένεια των καταναλωτών, τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο, κλπ. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν στο κοινό τα διάφορα κανάλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψηφιακό μάρκετινγκ με χρήση ειδικών περιπτωσιολογικών μελετών και πρακτικών παραδειγμάτων.  Έμφαση θα δοθεί στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και στο πώς το διαδίκτυο μπορεί να συμβάλει στην προώθηση εξειδικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων με χαμηλότερο προϋπολογισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Σόφη Κυριάκου ή τον Μάριο Σιαθά στο CIIM στο 22462246 .