ΚΟΤ: Η Κύπρος αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό για γκολφ

ΚΟΤ: Η Κύπρος αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό για γκολφ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού φιλοξένησε πρόσφατα στην Κύπρο ομάδα επαγγελματιών παικτών γκολφ από τη Νορβηγία και τη Σουηδία που επισκέφθηκαν το νησί στα πλαίσια ταξιδίου εξοικείωσης. Στόχος του ΚΟΤ ήταν η προβολή της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού για γκολφ.

Την φιλοξενία της ομάδας από τον ΚΟΤ, στήριξαν επίσης οι διευθύνσεις των γηπέδων γκολφ Aphrodite Hills, Elea, Minthis Hills και Secret Valley και των ξενοδοχείων InterContinental Aphrodite Hills Resort και Alexander the Great.  Κατά την επίσκεψη της, η ομάδα είχε την ευκαιρία όχι μόνο να βιώσει την εμπειρία του γκολφ όπως προσφέρεται στην Κύπρο, αλλά και να γνωρίσει το νησί και την κυπριακή φιλοξενία.

Η ομάδα, εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ενδιαφέρον να προβάλει την Κύπρο ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό γκολφ. Οι εν λόγω επαγγελματίες τόνισαν ότι θα επισκεφθούν ξανά το νησί μας, με άλλες ομάδες γκολφ, μέσα στο 2014.

Η Κύπρος αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό για γκολφ, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, που οι Σκανδιναβοί και άλλοι παίκτες γκολφ ταξιδεύουν σε προορισμούς γκολφ με ήπιο κλίμα.  Η βελτίωση της προσβασιμότητας, με περισσότερες απ’ ευθείας πτήσεις, μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μεγαλύτερης πελατείας γκολφ στη Κύπρο.

Οι Σκανδιναβικές Χώρες αποτελούν μια δυνητική πελατεία γκολφ, με μεγάλη προοπτική, εφόσον διαθέτουν πέραν των 600,000 παικτών γκολφ.

Στη φωτογραφία, η ομάδα των φιλοξενούμενων με την Μάρω Καζέπη – Συντονίστρια Τουρισμού Γκολφ ΚΟΤ και τον κ. Johan Lantz -Υπεύθυνο  Γραφείου ΚΟΤ Στοκχόλμης.