Νέα Ιστοσελίδα για την Banc De Binary που εντυπωσιάζει επισκέπτες και πελάτες!

Νέα Ιστοσελίδα για την Banc De Binary που εντυπωσιάζει επισκέπτες και πελάτες!

Η Banc De Binary, η πρώτη αδειοδοτημένη εταιρεία δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης (binary options) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, λάνσαρε πρόσφατα τη νέα της ιστοσελίδα: www.bancdebinary.com. Βρισκόμενη πάντα στην αιχμή της τεχνολογικής ανάπτυξης του τομέα των δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης, η νέα ιστοσελίδα της  Banc De Binary στοχεύει διάφορες χώρες της ΕΕ, επιτρέποντας στον χρήστη να διαλέξει τη χώρα και τη γλώσσα που επιθυμεί. Οι πολύγλωσσες υπηρεσίες που προσφέρονται δεν σταματούν εκεί: η εταιρεία προσφέρει καθημερινή εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ωρο σε αρκετές γλώσσες όπως τα γερμανικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά, τα ιταλικά, τα ελληνικά και φυσικά τα αγγλικά.

Βάζοντας στον πυρήνα την εμπειρία του χρήστη, η Banc De Binary δημιούργησε ένα διαδικτυακό περιβάλλον που όχι μόνο αναπτύσσει τις γνώσεις του χρήστη για τα δυαδικά συμβόλαια δικαιωμάτων μέσω του κέντρου εκπαίδευσης που παρέχει αλλά προσφέρει και αυξημένη λειτουργικότητα και καθοδήγηση για τις υπηρεσίες της εταιρείας. Με καινούρια εκπαιδευτικά άρθρα, μια μοναδική ολοκληρωμένη σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο και ένα εντυπωσιακό οδηγό ebook, η  Banc De Binary υπερηφανεύεται για την προσοχή που αφιερώνει στην εκπαίδευση των πελατών της. Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει νέα, επανασχεδιασμένη δομή με έντεχνες εικόνες που αναδεικνύουν την εμφάνιση της ιστοσελίδας δίνοντας μια φρέσκα, νέα όψη. Σε περίοπτη θέση στην κεντρική σελίδα υπάρχει ένα μεγάλο banner που δηλώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην Κύπρο, που φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για την Ευρώπη.

Σχολιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Banc De Binary, Oren Laurent, δήλωσε: «Είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση, εξέλιξη και πρόοδο. Όταν πρόκειται για την τεχνολογία δεν μπορείς ποτέ να είσαι αρκετά μπροστά και γι’ αυτό ψάχνουμε συνέχεια νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη. Είμαι πεπεισμένος ότι οι επισκέπτες στην νέα μας ιστοσελίδα θα απολαύσουν την ανανεωμένη δομή της ιστοσελίδας και τα γραφικά που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι η τέχνη με ηρεμεί και μου αρέσει να μοιράζομαι αυτό μου το πάθος και με άλλους.»

Η Banc De Binary δεσμεύεται στην προσφορά της απλούστερης, γρηγορότερης και πιο εύχρηστης εμπειρίας για το χρήστη. Προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές οικονομικές συμβουλές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, και όλοι οι πελάτες, από μικρούς επενδυτές μέχρι κατόχους λογαριασμών VIP,  χαίρουν εκτίμησης.

 Aπo την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου το 2012 εισάγοντας έτσι τα binary options κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Οδηγίας MiFID (Markets in Financial Instruments Directive) που καθορίζει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων και την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων