Παγκύπριες επιτυχίες από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Παγκύπριες επιτυχίες από εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

Η Άντρη Λαζάρου, η Δήμητρα Ολυμπίου, ο Jacek Zybert και η Simona Attaallah, εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC Κύπρου, πέτυχαν παγκύπριες διακρίσεις στις εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2013.

Η Άντρη Λαζάρου η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση Advanced Audit and Assurance, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Κύπρου. Η Άντρη εντάχθηκε στην PwC τον Οκτώβριο του 2011 και εργάζεται στο τμήμα Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Λευκωσία.

Η Δήμητρα Ολυμπίου κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση Performance Management. Η Δήμητρα κατέχει πτυχίο Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Εντάχθηκε στο δυναμικό της PwC Κύπρου τον Μάρτιο του 2012 και εργάζεται στο τμήμα Διεθνών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης στη Λευκωσία.

Ο Jacek Zybert κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση Advanced Financial Management. Κατέχει πτυχίο Finance and Banking και μεταπτυχιακό Finance and Accounting από το Warsaw School of Economics. Τον Νοέμβριο 2010, εντάχθηκε στο δυναμικό της PwC Κύπρου και τώρα εργάζεται στο τμήμα Υπηρεσιών Άμεσης Φορολογίας στη Λευκωσία.

Η Simona Attaallah κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση Advanced Financial Management. Κατέχει πτυχίο  Economics & Accounting και μεταπτυχιακό Accountancy & Audit από το πανεπιστήμιο AI I Cuza στη Ρουμανία. Η  Simona εντάχθηκε στην PwC το Σεπτέμβριο του 2008 και εργάζεται στο τμήμα Διεθνών Υπηρεσιών Συμμόρφωσης στη Λευκωσία.

Οι κύριοι Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου και Φίλιππος Σώσειλος, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, συνεχάρησαν τους τέσσερις εκπαιδευόμενους λογιστές κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής που διοργανώθηκε στις 2 Οκτωβρίου προς τιμήν τους.

Ο κος Ευγενίου δήλωσε ότι «η δύναμη μας είναι οι άνθρωποί μας, οι οποίοι μας επιτρέπουν να παρέχουμε αξία στους τοπικούς και διεθνείς μας πελάτες, εστιάζοντας στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τέτοια επιτεύγματα ενισχύουν τη δέσμευσή μας για επένδυση στην εκπαίδευση, στην ανάπτυξη και την πρόοδο των ανθρώπων μας».

 

.