Παράταση στα κίνητρα για επιχειρήσεις από το Δήμο Λευκωσίας

Παράταση στα κίνητρα για επιχειρήσεις από το Δήμο Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι δίνεται παράταση για την υποβολή αιτήσεων για την παροχή οικονομικών κινήτρων και διευκολύνσεων σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις στο κέντρο της Λευκωσίας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, επιδιώκοντας την αναζωογόνηση των κύριων εμπορικών οδών, την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την ενίσχυση της ανάπτυξης της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το Σχέδιο Ανάκαμψης του Αστικού Εμπορικού Κέντρου εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος για ενίσχυση της εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης στο κέντρο της πόλης και καλύπτει τις οδούς: Μακαρίου (τμήμα), Στασικράτους, Μνασιάδου (τμήμα), Ζήνας Κάνθερ, Θεοφάνους Θεοδότου, Ευαγόρου, Αναστάσιου Γ. Λεβέντη (πρώην Λεωνίδου), Αρνάλδας, Αφροδίτης, Στασάνδρου, Αγίας Ελένης, Γρηγορίου Ξενοπούλου, Μπουμπουλίνας, Ήρας και Άννης Κομνηνής.

Βασική προϋπόθεση για την παροχή των κινήτρων αυτών είναι το κόστος ενοικίασης του εμπορικού ακινήτου το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα €15 ανά τετραγωνικό μέτρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2017.