Στην Κύπρο ο καταξιωμένος συγγραφέας Brian Colbert

Στην Κύπρο ο καταξιωμένος συγγραφέας Brian Colbert

 

Εντυπωσιάζει με το “Happiness Habit”

 

Ένα καινοτόμο βήμα κατάρτισης-εκπαίδευσης ξεκινάει από την Global training στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, σε συνεργασία με το International Association of Mind Coaches, τον πλέον καταξιωμένο διεθνή οργανισμό στον τομέα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NeurolinguisticProgramming – NLP) και του Mind Coaching. Μαζί θα προσφέρουν στην Κύπρο υψηλού επιπέδου σεμινάρια σε μόνιμη και συνεχή βάση, με κύριο εκπαιδευτή τον διεθνούς φήμης συγγραφέα Brian Colbert.

Η έναρξη του καινούριου αυτού βήματος, σηματοδοτείται με δράσεις μεταξύ 7 και 9 Σεπτεμβρίου:

Παρουσιάσεις των δύο “bestseller” βιβλίων του BrianColbert, “TheHappinessHabit” και “FromOrdinarytoExtraordinary”, σε Λεμεσό (7 Σεπτ., 18:30), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, και Λευκωσία (8 Σεπτ., 18:30), στο Αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.    

Το πρώτο μονοήμερο σεμινάριο“TheHappinessHabit” στην Κύπρο, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Brian Colbert, σε Λεμεσό (9 Σεπτ., 09:00-17:00), στο ColumbiaPlaza.

Ο BrianColbert είναι NLPMasterTrainer και καταξιωμένος συγγραφέας, τα βιβλία του οποίου μεταφράζονται σε διάφορες γλώσσες, ενώ οι εκπαιδεύσεις-σεμινάρια του έχουν αγκαλιαστεί παγκοσμίως. Τα αποτελέσματα αυτών των εκπαιδεύσεων είναι άμεσα και μετρήσιμα, γι’ αυτό και τα εμπιστεύονται κολοσσοί στον κόσμο των επιχειρήσεων, όπως η Google και η CocaCola.

Το είδος αυτών των εκπαιδεύσεων ταιριάζει απόλυτα σε άτομα που θέλουν να γνωρίσουν ένα πιο εποικοδομητικό τρόπο συνολικής και

ουσιαστικής εξέλιξης τους και δημιουργίας επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής τους, αλλά και να βοηθήσουν άλλους. Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται και σε κάθε επαγγελματία που θέλει να φτάσει στην κορυφή, αφού εκπαιδεύουν στο πώς να αξιοποιήσει κανείς και να επαναπρογραμματίσει τον τρόπο σκέψης του, για να είναι σε θέση να δημιουργήσει, σε μεγαλύτερη ταχύτητα και πιο αποτελεσματικά.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και εγγραφές στο σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 77778030 ή 99616773, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ