ORMITA Commerce Network

ORMITA Commerce Network

Το παγκόσμιο δίκτυο ανταλλαγής προϊόντων ή/και υπηρεσιών μεταξύ εταιρειών «ORMITA Commerce Network» ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εργασιών του στην Κύπρο.

Την περίοδο οικονομικής στασιμότητας και κρίσης που διανύουμε, το δίκτυο «ORMITA Commerce Network», ήρθε για να δώσει ανάσα ζωής στις επιχειρήσεις του τόπου μας, που παλεύουν για την επιβίωση της επιχείρησης τους, λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Ο τρόπος λειτουργίας της «ORMITA»  είναι απλός. Βοηθά τις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τα αποθέματα που διαθέτουν και να αξιοποιήσουν το διαθέσιμο χρόνο τους για επαγγελματικά ραντεβού, σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες που είναι χρήσιμα για την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης τους. Αυτό γίνετε μέσω ενός δημιουργικού τρόπου, που δεν περιορίζει τη ρευστότητα της επιχείρησης, αποτρέπει τη μείωση του προσωπικού και τις καθυστερημένες πληρωμές ενώ ταυτόχρονα φέρνει και νέο εισόδημα στην επιχείρηση τους.

Με παρουσία σε 5 ηπείρους και 220.000 ενεργά μέλη – επιχειρήσεις παγκοσμίως, η «ORMITA» προσφέρει τη δυνατότητα στις Κυπριακές επιχειρήσεις να ανταλλάξουν τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που διαθέτουν, με άλλα που τα έχουν ανάγκη, χωρίς τη χρήση μετρητών. Μέσω της πλατφόρμας, είναι εφικτές οι ανταλλαγές όχι μόνο μεταξύ 2 μελών αλλά δια μέσου ενός διχτύου εταιρειών που εκτείνεται σε 24 χώρες παγκοσμίως ( Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα,  Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α.)

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγγραφούν στο δίκτυο της «ORMITA», καλούνται να επικοινωνήσουν με έναν από τους υπεύθυνους πελατών μας, στο 25025092 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.ormita.com.cy