Είκοσι διακρίσεις για τη Louis Hotels στο Tripadvisor

Είκοσι διακρίσεις για τη Louis Hotels στο Tripadvisor

 


Το 2018 άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Louis Hotels, η οποία απέσπασε 20 διακρίσεις μέσω της βαθμολογίας που συγκέντρωσε στο Tripadvisor. Μάλιστα, τρεις από αυτές αφορούν την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες της δημοφιλούς τουριστικής πλατφόρμας, ενώ σε αρκετές άλλες βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, τόσο για την Κύπρο και την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, το The King Jason Paphos απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε κορυφαία ξενοδοχεία της Κύπρου, ενώ κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus for service, ξεχωρίζοντας για τις μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει.

Παράλληλα, το The King Jason Protaras αναδείχθηκε πρώτο ανάμεσα από 25 ξενοδοχειακές μονάδες στην κατηγορία Top Hotels in Cyprus for romance, βραβευόμενο για την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει στους χώρους του, ενώ κατετάγη δεύτερο στην κατηγορία του κορυφαίου ξενοδοχείου, πίσω από το The King Jason Paphos, χαρίζοντας έτσι στη Louis Hotels τις δύο πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά την Ελλάδα, το TUI Family Life Kerkyra Golf βρίσκεται στην ένατη θέση από 25 μεγάλες τουριστικές μονάδες σε όλη τη χώρα, όσον αφορά την κατηγορία των οικογενειακών ξενοδοχείων. Το TUI Family Life Kerkyra Golf προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών και οι χώροι του είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σύγχρονων οικογενειών. Εκτός από την ξενοδοχειακή μονάδα της Κέρκυρας, τιμητική διάκριση  στην κατηγορία family απέσπασε και το Louis Creta Princess.

Οι βραβεύσεις συνεχίζονται αφού τα ξενοδοχεία της Louis Hotels διακρίθηκαν και σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Το Louis Ledra Beach αναδείχθηκε τέταρτο σε όλη την Ευρώπη και 14ο σε όλο τον κόσμο στην κατηγορία Top AllInclusive Resorts, ενώ το Louis Phaethon Beach απέσπασε την ένατη θέση πανευρωπαϊκά.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις των μονάδων της Louis Hotels για το 2018:

Top all-inclusive resorts in the world

 • 14th out of the top 25 resorts – Louis Ledra Beach

Top all-inclusive resorts in Europe

 • 4th out of the top 25 resorts – Louis Ledra Beach
 • 9th out of the top 25 resorts – Louis Phaethon Beach
 • 20th out of the top 25 resorts – TUI Family Life Kerkyra Golf  

Top hotels in Cyprus

 • 1st out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
 • 2nd out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
 • 6th out of the 25 top hotels – Louis Imperial Beach
 • 10th out of the 25 top hotels – Louis Ledra Beach

Top luxury hotels in Cyprus

Top family hotels in Cyprus

Top family hotels in Greece

 • 9th out of the 25 top hotels – TUI Family Life Kerkyra Golf
 • 18th out of the 25 top hotels – Louis Creta Princess

Top hotels in Cyprus for service

 • 1st out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
 • 4th out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
 • 9th out of the 25 top hotels – Louis Ledra Beach
 • 10th out of the 25 top hotels – Louis Imperial Beach  

Top hotels in Cyprus for romance

 • 1st out of the 25 top hotels – The King Jason Protaras
 • 3rd out of the 25 top hotels – The King Jason Paphos
 • 16th out of the 25 top hotels – Louis Ledra Beach

«Οι σημαντικές διακρίσεις αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών και της στρατηγικής μας και πιστοποιούν την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει το προσωπικό της Louis Hotels. Όσοι διαλέγουν την Κύπρο και την Ελλάδα για τις διακοπές τους δείχνουν την προτίμησή τους στα ξενοδοχεία μας, κάτι που μας γεμίζει με ακόμη περισσότερες ευθύνες για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερες επιλογές και παράλληλα να αναβαθμίζουμε το τουριστικό προφίλ των δύο χωρών και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου», τόνισε ο Ιάσων Περδίος  Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels.

Η Louis Hotels αποτελεί μια από τις κορυφαίες κυπριακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά κατακτώντας σημαντικές θέσεις και βραβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες της Louis Hotels μπορείτε να βρείτε εδώ www.louishotels.com

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 2.000 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

Tags: Louis Hotels