2ο κατάστημα στην Αμερική για τον Όμιλο ΖΟΡΠΑΣ

2ο κατάστημα στην Αμερική για τον Όμιλο ΖΟΡΠΑΣ

 


Το Κυπριακό success story συνεχίζεται με δεύτερο κατάστημα για τον Όμιλο Ζορπάς στην Αμερική. Η εμπιστοσύνη του αμερικάνικου κοινού έδωσε το εισιτήριο για το δεύτερο The French Wοrkshop, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το Σάββατο 17/3 στην περιοχή Garden City του Long Island.

Όπως και στο πρώτο κατάστημα, η συνταγή διατηρεί όλα τα επιτυχημένα στοιχεία που αγάπησαν οι καταναλωτές της Αμερικής. Γαλλική φινέτσα, κορυφαίες γευστικές προτάσεις, ζεστό περιβάλλον και άρτια εξυπηρέτηση. Από την πληθώρα γεύσεων ξεχωρίζουν τα γλυκά που είναι βασισμένα στις συνταγές των Pralina Confectioneries αλλά και τα ψωμιά παραδοσιακού τύπoυ (artisan) από αυθεντικές γαλλικές συνταγές. Επίσης, διατίθεται φρεσκοαλεσμένος καφές ανώτερης ποιότητας, φτιαγμένος αποκλειστικά για το The French Workshop. Το στοιχείο όμως που κάνει το The French Workshop ξεχωριστό δεν είναι άλλο από την κυπριακή παράδοση, την οποία γεύονται οι επισκέπτες μέσα από τα φρεσκοφουρνιστά κυπριακά αρτοποιήματα που προσφέρονται όπως η ελιωτή, η χαλλουμωτή και η ταχινόπιτα.

Το δεύτερο The French Workshop αποτελεί μόνο την αρχή στη συνεργασία των οικογενειών Ζορπάς και Παντελάτου για επέκταση στην αμερικάνικη αγορά.

Tags: zorpas