76χρονος «παγίδευε» ανήλικα κορίτσια – Τους έδινε €5 για να μην μιλήσουν  

76χρονος «παγίδευε» ανήλικα κορίτσια – Τους έδινε €5 για να μην μιλήσουν  

 


Άλλη μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού απασχολεί την Αστυνομία. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, πρόσωπο ηλικίας 76 ετών, το οποίο διατηρεί κατάστημα με βρώσιμα είδη σε περιοχή της Λευκωσίας, φέρεται να απομόνωνε ανήλικες που εισέρχονταν στο κατάστημα για να αγοράσουν κάτι και τους επιτίθετο άσεμνα. Μάλιστα φέρεται να τους πρόσφερε και το ποσό των 5 ευρώ.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του 76χρονου όταν έγινε καταγγελία από 13χρονη, η οποία ανέφερε ότι ενώ μετέβαινε στο φροντιστήριό της πεζή και εισήλθε στο κατάστημα για να αγοράσει κάτι να φάει, ο 76χρονος της πρότεινε όπως της το ζεστάνει. Αφού η ανήλικη αποδέχθηκε, την κάλεσε να τον ακολουθήσει σε παρακείμενο δωμάτιο και τότε, σε δύο περιπτώσεις, την αγκάλιασε και την άγγιξε στο στήθος. Στη συνέχεια της πρόσφερε το ποσό των 5 ευρώ και την παρότρυνε όπως μην πει οτιδήποτε στους γονείς της, όταν όμως η 13χρονη αρνήθηκε, επιχείρησε ο ίδιος να τοποθετήσει το χαρτονόμισμα στο στηθόδεσμό της.

Κατόπιν τούτου η ανήλικη άφησε τα λεφτά στον πάγκο και άρχισε να τρέχει, ενώ αμέσως μετά μίλησε στους γονείς της, στην παρουσία και της 12χρονης αδελφής της. Τότε η τελευταία αποκάλυψε ότι πριν από μερικές ημέρες είχε συμβεί και στην ίδια παρόμοιο περιστατικό. Ο ύποπτος όταν συνελήφθη φέρεται να προέβαλε τον ισχυρισμό ότι κατά λάθος άγγιξε την 13χρονη στο στήθος, ενώ κατά τα άλλα απέδωσε τις πράξεις του σε «αστείο», αλλά και σε καλές προθέσεις εκ μέρους του. Το πρωί οδηγήθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την 8ήμερη κράτησή του. Πηγή: politis.com.cy

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ