Άνοιξε το Cafe Americain στο κέντρο της Λευκωσίας

Άνοιξε το Cafe Americain στο κέντρο της Λευκωσίας

 

Το καινούργιο Cafe Americain βγαλμένο από την δεκαετία των 30s προκαλεί και γοητεύει γευστικά, σε μια άνετη και μοντέρνα brasserie με ύφος ρετρό. Με ένα μεγάλο αέρα προσδοκίας, και γιατί όχι άλλωστε, αφού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα εδώ… καφές και ένα boozy brunch από τις 11:00 το πρωί, κλασσικά cocktails και ποτά από νωρίς, εύγευστα γεύματα και δείπνα για κάθε περίσταση με γευστικές δημιουργικές πινελιές και κλασσικά πιάτα γαλλικής κουζίνας, επίλεκτες ετικέτες κρασιών.

Τη γευστική γοητεία του μενού, που υφαίνεται σε παριζιάνικου ύφους δημιουργικά και κλασσικά πιάτα, επιμελείται η γνωστή και βραβευμένη Chef Κωνσταντίνα Ιωάννου, με πολύχρονη πείρα σε Κύπρο και εξωτερικό.

Ο αριστοκρατικός αλλά και χαλαρός συνάμα διάκοσμος, με τα άνετα καθίσματά του και μουσική jazz, soul και swing, επιτρέπει την μεταφορά σε μια άλλη χρονική διάσταση, απολαμβάνοντας καφέ με την συντροφιά ζεστών αλμυρών ή γλυκών κρουασάν, ενός premium ή κλασσικού ποτού. Ο ιδανικός χώρος για όλες τις ώρες της ημέρας με παρέα ή και χωρίς.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22320390. Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Δέρβη 6. Ώρες λειτουργίας: Δευτερα – Σάββατο 11:00 – 01:00 & Κυριακή 18:00 – 01:00. Πηγή: whatsnewcyprus

Tags: cafe, cyprus