Ελληνική Τράπεζα: Λογαριασμός και IBAN με δύο απλές κινήσεις

Ελληνική Τράπεζα: Λογαριασμός και IBAN με δύο απλές κινήσεις


Απλοποιούνται οι διαδικασίες για άνοιγμα λογαριασμού στην Ελληνική Τράπεζα, αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι με δύο απλές κινήσεις κάποιος μπορεί να εξασφαλίσει αριθμό IBAN και να λαμβάνει τα κρατικά επιδόματα.

Το άνοιγμα του τρεχούμενου λογαριασμού μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
Α. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας www.hellenicbank.com/account
Β. Με την αποστολή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: [email protected] ή στο φαξ: 22210752 και αναγράφοντας & αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία:
Ονοματεπώνυμo
Τηλέφωνο – κινητό και
Φωτογραφία / scan της πολιτικής ταυτότητας
Φωτογραφία / scan ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας

Ακολούθως, θα λάβουν ένα τηλεφώνημα από εμάς ώστε να μάθουν άμεσα το IBAN του τραπεζικού λογαριασμού τους με αποστολή ηλεκτρονικά κοντά τους και να μπορέσουν να λάβουν τα κρατικά τους επιδόματα.

Ταυτόχρονα, θα οριστεί ένα ραντεβού ώστε ο πελάτης να επισκεφθεί ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας για να υπογράψει και να παραλάβει την δωρεάν Χρεωστική κάρτα και τους κωδικούς πρόσβασης στο Online Banking.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρεωστικές κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας εκδίδονται για όλους τους πελάτες . Ήδη, τις τελευταίες ημέρες εκδόθηκαν πέραν των 10.000 χρεωστικών καρτών.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται ότι κανένα επίδομα του Υπουργείου Εργασίας δεν πρόκειται να παρακρατηθεί για την αποπληρωμή δανειακών ή άλλων υποχρεώσεων των πελατών.