Από 20 Νοεμβρίου η διάθεση της νέας σειράς iPhone 12

Από 20 Νοεμβρίου η διάθεση της νέας σειράς iPhone 12

 


Η εμπορική τους διάθεση ξεκινά από τις 20 Νοεμβρίου μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων της iSquare

 

Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας της Apple σε Κύπρο και Ελλάδα επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στο καταναλωτικό κοινό ότι η νέα σειρά προϊόντων iPhone 12 διατίθεται επίσημα για προπαραγγελία, από τις 13 Νοεμβρίου και θα είναι επίσημα διαθέσιμο από τις 20 Νοεμβρίου στην Κύπρο μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών της.

H Apple εγκρίνει τη διάθεση προς πώληση των συσκευών της στην εκάστοτε χώρα, μόνο μετά από την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ποιοτικών ελέγχων, οι οποίοι διενεργούνται από την ίδια με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και της απρόσκοπτης, μοναδικής εμπειρίας χρήσης που τα προϊόντα Apple προσφέρουν.

Η αγορά των συσκευών της Apple μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της διασφαλίζει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια, όπως διετή εγγύηση των προϊόντων, πιστοποιημένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπρόσθετα, οι συσκευές είναι έτοιμες για χρήση καθώς είναι εγγυημένη η ομαλή τους λειτουργία στην κυπριακή αγορά από τον κατασκευαστή.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα νέα iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 και iPhone 12 mini στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple, οι οποίοι είναι οι κάτωθι:

iStorm, Public, CYTA, Epic, Primetel, Electroline, Greycom, Prisma.

Η εταιρεία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρεία μέλος του Ομίλου Quest.