Αύξηση του δικτύου και λειτουργιών της Emirates SkyCargo

Αύξηση του δικτύου και λειτουργιών της Emirates SkyCargo

 


Η Emirates SkyCargo υλοποιεί τη σταθερή δέσμευσή της να παραδώσει τρόφιμα, ιατρικά εφόδια και άλλα βασικά προϊόντα σε αγορές ανά τον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, αυξάνοντας με γρήγορο ρυθμό τις υπηρεσίες φορτίων (cargo), συνδέοντας ολοένα και περισσότερους παγκόσμιους προορισμούς.

Η Emirates SkyCargo πραγματοποιεί πτήσεις προς 51 προορισμούς παγκοσμίως, όπου 19 πόλεις που εξυπηρετούνται από αεροσκάφη Boeing 777 και προσφέρουν μέχρι και 100 τόνους χωρητικότητας ανά πτήση, ενώ 38 προορισμοί εξυπηρετούνται από αποκλειστικές εμπορικές πτήσεις με τα επιβατικά αεροσκάφη Boeing 777 της Emirates που προσφέρουν χωρητικότητα έως 50 τόνους στην άτρακτο τους. (Για πλήρη λίστα με προορισμούς και χρονοδιαγράμματα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Emirates SkyCargo)

Ο Nabil Sultan, Emirates Divisional Senior Vice President, Emirates δήλωσε: «Tις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες μας για τη μεταφορά φορτίου με τα επιβατικά αεροσκάφη μας. Η Emirates SkyCargo επεκτείνει το δίκτυο της σε καθημερινή βάση και ορισμένοι από τους νέους προορισμούς για τις πτήσεις φορτίων με επιβατικά αεροσκάφη περιλαμβάνουν τη Μπανγκόκ, την Καζαμπλάνκα, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σιγκαπούρη και την Ταϊπέι. Τα αεροπορικά φορτία παραμένουν τα ταχύτερα μέσα σύνδεσης των βασικών προμηθειών σε όσους τα χρειάζονται και το διευρυμένο δίκτυο μας, μας επιτρέπει αυξημένη συνδεσιμότητα σε διαφορετικές χώρες και προορισμούς».

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, η Emirates SkyCargo πραγματοποίησε πάνω από 160 πτήσεις με τα εμπορικά αεροσκάφη της και σχεδόν 90 πτήσεις με τα επιβατικά αεροσκάφη της. Την επόμενη εβδομάδα, ο αερομεταφορέας θα συμπληρώσει 160 πτήσεις μόνο με τα επιβατικά αεροσκάφη του.

Ναυλωμένες Πτήσεις

Εκτός από τις προγραμματισμένες ενέργειες, η Emirates SkyCargo διέθεσε έναν μεγάλο αριθμό ναυλωμένων πτήσεων για φορτία τόσο στα εμπορικά όσο και στα επιβατικά αεροσκάφη. Από τις αρχές Απριλίου, ο μεταφορέας εκτέλεσε περισσότερες από 30 ναυλωμένες πτήσεις, συνδέοντας πάνω από 20 προορισμούς παγκόσμια. Τα βασικά προϊόντα που μεταφέρονται στις πτήσεις αυτές είναι ιατρικά εφόδια, όπως μάσκες προσώπου, προστατευτικά καλύμματα, απολυμαντικά, εξοπλισμός για νοσοκομεία, εκτός από φαρμακευτικά προϊόντα, πρώτες ύλες και ανταλλακτικά. Μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών, από τις 7 έως τις 9 Απριλίου, μερικές από τις ναυλωμένες πτήσεις της Emirates SkyCargo περιλάμβαναν

  • 100 τόνους μάσκες και άλλα προστατευτικά υλικά που μεταφέρθηκαν από το Guangzhou στο Ντουμπάι στις 7 Απριλίου
  • Περίπου 100 τόνους ιατρικών προμηθειών συμπεριλαμβανομένων μασκών και προστατευτικού εξοπλισμού που μεταφέρθηκαν στις 8 Απριλίου από τη Σαγκάη στη Βομβάη με αεροσκάφος φορτηγό Boeing 777 της Emirates SkyCargo
  • 100 τόνους προστατευτικού εξοπλισμού που μεταφέρθηκαν από τη Σαγκάη στο Ντουμπάι με αεροσκάφος-φορτηγό Boeing 777 στις 8 Απριλίου. Οι προμήθειες θα μεταφερθούν στο Βουκουρέστι στις 10 και 11 Απριλίου σε τέσσερις ξεχωριστές πτήσεις με επιβατικό αεροσκάφος Boeing
  • Πάνω από επτά τόνους ιατρικών προμηθειών που μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες στις 8 Απριλίου στην άτρακτο επιβατικού αεροσκάφους Boeing 777 της Emirates. Αυτή ήταν και η πρώτη ειδική πτήση φορτίου με επιβατικό αεροσκάφος που εκτελούσε η Emirates SkyCargo στη Βόρεια Αμερική.
  • Σχεδόν 1 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ Covid-19 μεταφέρθηκαν στο Σάο Πάολο στις 9 Απριλίου. Μία προηγούμενη αποστολή που περιείχε 500.000 τεστ μεταφέρθηκε στις 30 Μαρτίου.

Η Emirates SkyCargo διαθέτει μια δυναμική και ευέλικτη ομάδα που χειρίζεται τις ναυλωμένες πτήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ομάδα κατάφερε να προετοιμάσει αεροσκάφος μέσα σε 24 ώρες από την αρχική αίτηση για ναυλωμένη πτήση.

Οι παγκόσμιες ομάδες της Emirates SkyCargo κάνουν την υπέρβαση

Τόσο στο Hub του Ντουμπάι όσο και σε όλο τον κόσμο, το προσωπικό της Emirates SkyCargo εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά φορτίων, παρά τις αντιξοότητες.

«Σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες, το προσωπικό μας παραμένει απολύτως προσηλωμένο στο να διασφαλίσει ότι τα φάρμακα, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα τρόφιμα και άλλα απαραίτητα προϊόντα για ανθρώπους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο μεταφέρονται χωρίς κανένα συμβιβασμό στα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών που διαφοροποιούν την Emirates SkyCargo από τους άλλους παίκτες της αγοράς. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας μας που συμβάλλουν στην επιτυχή λειτουργία μας», πρόσθεσε ο Nabil Sultan.

Μερικοί από τους σταθμούς της Emirates SkyCargo, όπως το Χονγκ Κονγκ και το Άμστερνταμ, διαχειρίζονται αυξημένες ροές εμπορευμάτων, με το Χονγκ Κονγκ να διαχειρίζεται περισσότερες από 30 εμπορικές πτήσεις και το Άμστερνταμ να διαχειρίζεται περισσότερες από 16 εμπορικές πτήσεις την εβδομάδα.

Τροφοδοτώντας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τρόφιμα και ιατρικά εφόδια

Από όλο το παγκόσμιο δίκτυο της, η Emirates SkyCargo βοήθησε στην εισαγωγή περισσότερων από 33.000 τόνων ευπαθών ειδών και περισσότερων από 1.700 τόνων φαρμακευτικών προϊόντων στα ΗΑΕ από την αρχή του έτους. Τα είδη διατροφής προέρχονται από διάφορες αγορές, όπως η Αυστραλία, η Ινδία, η Κένυα και το Πακιστάν.

«Με το εκτεταμένο δίκτυο που καλύπτει τώρα περισσότερους από 50 παγκόσμιους προορισμούς, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε τη συνεχή παροχή τροφίμων και φαρμάκων από όλο τον κόσμο στα ΗΑΕ. Η Emirates SkyCargo παραμένει προσηλωμένη στη διατήρηση και τη διαρκή ανανέωση ζωτικών τροφίμων και ιατρικών προμηθειών στη χώρα», τόνισε ο Sultan.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Emirates SkyCargo έχει μεταφέρει πάνω από 93.000 τόνους ευπαθών προϊόντων και περισσότερους από 20.000 τόνους φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά και περισσότερους από 3000 τόνους ιατρικών προμηθειών για την καταπολέμηση του Covid-19 σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας έτσι στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy

Tags: emirates