Blue Air: Eπεκτείνεται και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της

Blue Air: Eπεκτείνεται και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της

 


Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια.  Στην Κύπρο βρίσκεται από το 2008, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 η αεροπορική εταιρεία δημιούργησε τη βάση της στην Λάρνακα.  Η Smart Flying αερογραμμή προσφέρει ευέλικτες πτήσεις, άριστη εμπειρία εν πτήση, προσιτές και βολικές τιμές για όλους, προσφέροντας μια απρόσκοπτη και άνετη διαδρομή στους Κύπριους επιβάτες της, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει τα υψηλά πρότυπα της Blue Air όσον αφορά την ασφάλεια, ακρίβεια και συνεχή βελτίωση.

Καλοκαίρι 2018

Η Blue Air θα εκτελεί τακτικές πτήσεις προς Αθήνα (16 φορές την εβδομάδα), Θεσσαλονίκη (5 φορές την εβδομάδα), Λονδίνο-Λούτον (5 φορές την εβδομάδα),  Μπέρμιγχαμ (3 φορές την εβδομάδα), Λίβερπουλ (2 φορές την εβδομάδα), Κλουζ-Ναπόκα (3  φορές την εβδομάδα), Τελ Αβίβ (4 φορές την εβδομάδα) και Βουκουρέστι (8 φορές την εβδομάδα).  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βουκουρέστι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε περισσότερους από 35 προορισμούς.

Η Blue Air αναμένεται να ενώσει την Κύπρο με τη Ρουμανία προσθέτοντας ακόμη ένα νέο προορισμό με απευθείας πτήση, ενώ ταυτόχρονα εξετάζονται ακόμη 2-3 πιθανές επιλογές προσθήκης προορισμών στην Ευρώπη, επίσης με απευθείας πτήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αερογραμμή έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ, προσφέροντας ένα ασφαλές, αξιόπιστο, άνετο και οικονομικό προϊόν με βάση πάντα τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

‘Προσπαθούμε πάντοτε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επιβατών μας. Λαμβάνοντας αυτή τη φιλοσοφία υπόψη, με τη βοήθεια της Orthodoxou Aviation, έχουμε ενσωματώσει κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα σε υπηρεσίες, που προσφέρονται στις πτήσεις μας, βοηθώντας έτσι με το δικό μας τρόπο, τους τοπικούς παραγωγούς της Κύπρου’ Eμπορικός Διευθυντής της αερογραμμής κος. Tudor Constantinescu. Κάτι που δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη υποστήριξη από τους Κύπριους συναδέλφους και συνεργάτες της, για να γίνουν ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά – Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Blue Air στην Κύπρο, η Orthodoxou Aviation.

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο 28 αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Στόχος της αερογραμμής, είναι ο στόλος της να φτάσει τα 32 αεροσκάφη μέχρι το 2018.

Αναγνωρίζοντας λοιπόν τις ανάγκες του επιβατικού της κοινού, η Blue Air καλωσόρισε το τρίτο της αεροσκάφος στην Κύπρο, στις 03 Ιουλίου 2017,  το οποίο προστέθηκε στο στόλο της επιχειρησιακής της βάσης, στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας ‘Γλαύκος Κληρίδης’.  Η ανάγκη για ανάπτυξη της αερογραμμής και η αύξηση των δρομολογίων της Blue Air, την ώθησαν να επεκταθεί και να εδραιωθεί ως μία από τις κυριότερες αερογραμμές που έχουν ως βάση τους, την Κύπρο.

Με επίσημη ανακοίνωση την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, τα σχέδια της Blue Air απεκάλυψε ο Εμπορικός της Διευθυντής της αερογραμμής κος. Tudor Constantinescu. Τα μεγάλα νέα της εταιρείας αφορούν την παραγγελία έξι ολοκαίνουργιων αεροσκαφών Boeing τύπου 737 MAX 8 με την πρώτη άφιξη να καταφθάνει εντός του 2019.  Ο κος Constantinescu δήλωσε ότι: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Blue Air είναι ο πρώτος πελάτης της 737 MAX στη Ρουμανία.  Τα 737 MAX είναι ιδανικά για την Blue Air και την αγορά που εξυπηρετεί, αυξάνοντας τα έσοδα της, με βελτιωμένη λειτουργική αποδοτικότητα».

Εκτός από τα νέα αεροσκάφη, η Blue Air ανανέωσε την ιστοσελίδα της, η οποία παρέχει σημαντικές δυνατότητες, όπως τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και διαχείρισης του καθιστώντας ευχάριστη την παραμονή του χρήστη στην πλατφόρμα.

Ο κάθε επιβάτης έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις και έτσι η αερογραμμή του δίνει την ευκαιρία να απολαύσει εξατομικευμένες υπηρεσίες. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας, να κάνετε αλλαγές, να προσθέσετε υπηρεσίες, check-in, όλα σε ένα μέρος.

Ανακαλύψτε νέους προορισμούς με τους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς. Αυτές οι πολύχρωμες πληροφορίες για τις πόλεις, δίνουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις μοναδικές τοποθεσίες, τα τοπικά μυστικά και τα τουριστικά αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσει κανείς ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.  Όλα αυτά με την επιλογή ‘INSPIRE ME’ για όσους έχουν «κολλήσει» και δεν μπορούν να σκεφτούν  πού να πάνε στις επόμενες τους διακοπές.  Δοκιμάζοντας την ολοκαίνουργια λειτουργία της ιστοσελίδας  απλά προσαρμόζετε τις διακοπές των ονείρων σας και η αερογραμμή σας μεταφέρει εκεί!

Η αερογραμμή θα λανσάρει επίσης τρεις διαφορετικούς τύπους ναύλων για πιο εύκολες και γρήγορες κρατήσεις.  Η δυνατότητα επιλογής από διαφορετικές κατηγορίες αγοράς εισιτήριων, επιτρέπουν την προσαρμογή της πτήσης αναλόγως προτιμήσεων.

Light: όταν έχετε περιορισμένο  προϋπολογισμό, αλλά δεν θέλετε να πετάξετε απλά με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία.

Classic: ένα ισορροπημένο πακέτο που προσφέρει περισσότερες ευέλικτες υπηρεσίες.

Premium: όταν θέλετε να διοχετεύσετε το VIPστοιχείο της προσωπικότητας σας και να επωφεληθείτε από τις περισσότερες υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε.

Επιπλέον υπηρεσίες για επιβάτες

  • ΔΩΡΕΑΝ check-in στο διαδικτυακό ή στο αεροδρόμιο
  • 1 ΔΩΡΕΑΝ χειραποσκευή (μέγιστο βάρος 10kg)
  • Μέχρι 4 αποσκευές (μέγιστο βάρος 32kg /ανά αποσκευή)
  • θέσεις με επιπλέον χώρο για τα πόδια (Leg Room)
  • Ειδικοί όροι για Εταιρείες
  • Μεταφορά με πούλμαν – στην Κωστάντζα και στο Μπρασόβ όλο το χρόνο
  • Business Lounge και VIP υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Otopeni του Βουκουρεστίου

 Service on board

  • Λάρνακα (LCA) – Λονδίνο (LTN), Μπέρμιγχαμ (BHX), Λίβερπουλ (LPL) – Δωρεάν, ζεστό γεύμα, επιδόρπιο, αναψυκτικά  και καφέ/τσάι.
  • Αθήνα (ATH), Θεσσαλονίκη (SKG) – Δωρεάν σνακ/σάντουιτς ή ζεστό γεύμα, επιδόρπιο, αναψυκτικά, κρασί και καφέ/τσάι.
  • Βουκουρέστι, Κλουζ – Blue bistro – νόστιμα ζεστά γεύματα 3 courses διαθέσιμα με προ παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιπλέον υπηρεσίες για επιβάτες αλλά και για τη νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα της Blue Air στο www.blueairweb.com

Πηγή: Περιοδικό Ευρωκέρδος