Δενδροφύτευση στο Πάρκο Αθαλάσσας από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας

Δενδροφύτευση στο Πάρκο Αθαλάσσας από το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας


Το δικό της λιθαράκι στη συγκράτηση της κλιματικής αλλαγής επιδιώκει να βάλει η Ελληνική Τράπεζα, διοργανώνοντας δεντροφύτευση στο πάρκο της Αθαλάσσας.

Το προσωπικό των καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία έδωσε δυναμικό παρών το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στη δεντροφύτευση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών στο δασικό πάρκο της Αθαλάσσας και συγκεκριμένα στην περιοχή Άρωνας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας και αφορούσε τη δεντροφύτευση δενδρυλλίων, δημιουργώντας ακόμα μια ανάσα πρασίνου για την πρωτεύουσα.

Στελέχη της Ελληνικής Τράπεζας από τον Λιανικό τομέα, μαζί με τα παιδιά τους και τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, Χαράλαμπο Πετρίδη μαζεύτηκαν στην περιοχή και υπό την επίβλεψη και τη βοήθεια του Τμήματος Δασών φύτεψαν δενδρύλλια.

Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και η ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής εταιρικής συμπεριφοράς είναι από τις κύριες μέριμνες της Ελληνικής Τράπεζας που στηρίζει το Τμήμα Δασών στο έργο του για την αναδάσωση, την περιβαλλοντική διαπαιδαγώγηση των μαθητών και την ευαισθητοποίηση του κοινού.