Διεθνές Φόρουμ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στο Λονδίνο με κυπριακή χορηγία

Διεθνές Φόρουμ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών στο Λονδίνο με κυπριακή χορηγία


 

Το City Week του Λονδίνου, η κορυφαία συνάντηση της διεθνούς κοινότητας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συγκεντρώνει κάθε χρόνο εξέχοντα στελέχη και φορείς διαμόρφωσης πολιτικής απ’ όλη την υφήλιο για να εξετάσουν από κοινού το μέλλον των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών αγορών.

Φέτος, στον ένατο χρόνο της εν λόγω διοργάνωσης, χρυσοί χορηγοί του διήμερου φόρουμ ήταν το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, εκπροσωπούμενο από το Εμπορικό Κέντρο της Κυπριακής Υπάτης Αρμοστείας και το Κυπριακό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

Στο φόρουμ παρευρέθηκε εμπορική αποστολή του ΚΕΒΕ, η οποία αποτελείτο από εκπροσώπους κορυφαίων κυπριακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χρηματοοικονομικό τομέα και στους τομείς των νομικών, εταιρικών και κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και που έχουν ως επίκεντρο των εργασιών τους τις τελευταίες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα του διήμερου φόρουμ City Week περιλάμβανε πρωτοποριακά συνέδρια, εργαστήρια και ευκαιρίες δικτύωσης των συμμετεχόντων, καθώς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και ο Ανδρέας Γιασεμίδης, Συνέταιρος και Επικεφαλής του τμήματος Επενδυτικών Ταμείων της PwC Κύπρου καθώς και Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), συμμετείχαν σε δύο ξεχωριστά πάνελ τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συζητώντας για «τη νέα συμφωνία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ΕΕ-ΗΒ» και «Προς μία ένωση κεφαλαιαγορών της ΕΕ», αντίστοιχα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: City Week, london