Δίπλα στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό η Coca-Cola στην Κύπρο

Δίπλα στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό η Coca-Cola στην Κύπρο

Επιταγή ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ παρέδωσε στην Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινή Παπαδοπούλου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Α/φοι Λανίτη, Κάλια Πατσιά, για την ανακαίνιση της θεραπευτικής πισίνας του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη».

Το ποσό συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας της Coca-Cola στην Κύπρο (Coca-Cola & Α/φοί Λανίτη) με τις υπεραγορές Σκλαβενίτη, κάτω από το πρόγραμμα «Απλές πράξεις, μεγάλης αξίας». Μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 9 Οκτωβρίου 2019, όσοι αγόρασαν τα προϊόντα Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Fuze Tea και τους χυμούς Λανίτης από όλες τις υπεραγορές Σκλαβενίτης παγκύπρια, συνέβαλαν στο έργο του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη», του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Η εταιρεία προσέφερε το 2,5% των εσόδων για την ανακαίνιση της θεραπευτικής πισίνας του Κέντρου, η οποία είναι προγραμματισμένη για το 2020, με στόχο να δώσει ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» θεωρείται μοναδικό στο είδος του στη χώρα μας. Προσφέρει θεραπείες σε περισσότερα από 100 παιδιά από βρεφικής ηλικίας μέχρι 22 ετών, με σοβαρές σωματικές και πολλαπλές αναπηρίες και άλλες παθήσεις. Το Κέντρο αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του και για αυτό κρίθηκε επιβεβλημένη η ανακαίνιση της πισίνας, που προσφέρει εξειδικευμένη και θεραπευτική φροντίδα.

Η Coca-Cola στην Κύπρο είναι στρατηγικός σύμμαχος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού επί σειρά ετών και ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης σε κάθε του κάλεσμα, με δεδομένο το σπουδαίο έργο που επιτελεί και την προσφορά του στην κοινωνία.

Η Α/φοι Λανίτη θεωρεί ότι η στρατηγική ανάπτυξή της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ευημερία των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και σε αυτό το πλαίσιο υποστηρίζει δράσεις που εξυπηρετούν το κοινό καλό, αφήνοντας παράλληλα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο επικεντρώνει τις δράσεις της σε δύο στρατηγικούς πυλώνες, την προστασία του περιβάλλοντος και τη στήριξη των νέων του τόπου μας. Συγκεκριμένα, υλοποιεί τρία προγράμματα – ναυαρχίδες: το «Αποστολή Νερό», το «Zero Waste Beach» και το «Youth Empowered». Παράλληλα, είναι διαχρονική η έμπρακτη στήριξή της στον αθλητισμό μέσω του κορυφαίου θεσμού του Κυπέλλου Coca-Cola, αλλά και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις του τόπου μας.