Δοκιμάστε τις υπηρεσίες της Cablenet δωρεάν για 15 μέρες

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες της Cablenet δωρεάν για 15 μέρες

 


FREE TRIAL για 15 μέρες από την Cablenet

 

Η διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet, FREE TRIAL για 15 μέρες με το σλόγκαν “Όταν κάτι σου ταιριάζει φαίνεται στη δοκιμή”,  καλεί τον κόσμο να ζήσει τη μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα η Cablenet δίνει τη δυνατότητα σε νέους πιθανούς πελάτες να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν μέσα από μια δεκαπενθήμερη μωβ εμπειρία στην υπηρεσία Internet 50M ή στο πακέτο 2play Start 50M συμπεριλαμβανομένου και της επιπρόσθετης υπηρεσίας τηλεόρασης Family TV, με 70 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, με 25 από αυτά να είναι σε υψηλή ευκρίνεια!

Μια μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο, που αξίζει να δοκιμαστεί χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε  τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα.

Με ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150 μέγκαμπιτ σε οικιακά πακέτα, με δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, με χαμηλότερα τέλη σε τοπικές και διεθνείς κλήσεις, ΚΑΙ μέχρι 87 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο και τα 41 από αυτά σε HD, η Cablenet θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια μοναδική μωβ εμπειρία!

Tags: cablenet