Δύο νέα διεθνή βραβεία για την Leptos Estates

Δύο νέα διεθνή βραβεία για την Leptos Estates


Δύο νέες διακρίσεις κέρδισε η Leptos Estates στον φετινό διαγωνισμό των European Property Awards για τον καλύτερο εσωτερικό σχεδιασμό και διάκοσμο κατοικίας για το επιτυχημένο έργο της Coral Seas Villas, όπως επίσης και για την νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας www.LeptosEstates.com.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Lancaster στο Λονδίνο και τα βραβεία της Leptos Estates παρέλαβε ο διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της Εταιρείας για το εξωτερικό κ. Γιάννης Πιερίδης. Η συμμετοχή στα βραβεία είναι ανοικτή για όλους τους επαγγελματίες του χώρου και η επιλογή γίνεται από ανεξάρτητη ομάδα 80 εμπειρογνωμόνων.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία κ. Πιερίδης ανέφερε ότι η Leptos Estates με 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς και επιτυχιών τόσο στην Κύπρο όσο και την Ελλάδα παρουσιάζεται σήμερα σαν ένας από τους πιο δυναμικούς Οργανισμούς στην Μεσόγειο και γενικότερα στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Χώρο με γραφεία πωλήσεων σε 75 χώρες και με την κατασκευή πάνω από 350 έργων.

Η ιστορία, οι εμπειρίες και τα έργα της Leptos Estates αναγνωρίζονται και βραβεύονται ανά το παγκόσμιο και ταυτόχρονα αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον.