Δύο νέες καλοκαιρινές γεύσεις από την Coca – Cola

Δύο νέες καλοκαιρινές γεύσεις από την Coca – Cola

 


Δύο νέες γεύσεις μας φέρνει η Coca – Cola το φετινό καλοκαίρι με τις ξεχωριστές επιλογές Coca – Cola Zero Lemon και Coca – Cola Zero Plus Coffee να είναι ήδη διαθέσιμες στο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου!

Η Coca – Cola Zero Lemon στηρίζεται στο γνωστό συνδυασμό που έχουν λατρέψει οι καταναλωτές στην Κύπρο και είναι ήδη εδώ για να δώσει στους νέους (και όχι μόνο) την ευκαιρία να κάνουν τις ημέρες αυτού του καλοκαιριού πιο ζωντανές. Στο μπαλκόνι, στο δρόμο, στην παραλία, πριν ή μετά το φαγητό, το άρωμα και η γεύση του λεμονιού αποτελούν δροσιστική επιλογή για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις της ημέρας. Η Coca – Cola Zero Lemon ανταποκρίνεται στην τάση που επικρατεί στην κυπριακή αγορά προσφέροντας μοναδική απόλαυση με μηδέν ζάχαρη και θερμίδες.

Για όσους είναι λάτρεις της γεύσης του καφέ, η Coca – Cola Plus Coffee είναι ένα αναψυκτικό χωρίς θερμίδες και επιπλέον* καφεΐνη από εκχύλισμα καφέ, ιδανικό για διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Η νέα πρόταση της Coca – Cola, έχει ελαφριά γεύση καφέ για ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Στη δουλειά, στο Πανεπιστήμιο, στη βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα, η Coca – Cola Plus Coffee  προσφέρει το μοναδικό συνδυασμό γεύσης Coca-Cola  με την απολαυστική γεύση του καφέ και την επιπλέον* καφεΐνη από εκχύλισμα καφέ, η οποία συμβαδίζει με τις σημερινές τάσεις και προτιμήσεις.

Οι δύο νέες γεύσεις της Coca – Cola έρχονται να προτεθούν στις τέσσερις υπάρχουσες επιλογές, κάνοντας το φετινό καλοκαίρι πιο δροσιστικό, γευστικό και ξεχωριστό. *σε σύγκριση με Coca-Cola Αυθεντική Γεύση.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.

Μάθετε περισσότερα στο website cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι μια total beverages company, προσφέροντας περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη ποτά σε πάνω από 200 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, πέρα από τα brands Coca-Cola, κάποια από τα μεγαλύτερα ροφήματα παγκοσμίως, όπως τα ροφήματα φυτικής προέλευσης AdeS με βάση τη σόγια, το πράσινο τσάι Ayataka, το νερό Dasani, τους χυμούς και νέκταρ Del Valle, τη Fanta, τον καφέ Georgia , το τσάι και τον καφέ Gold Peak, το Honest Tea, τα smoothies και χυμούς innocent , τους χυμούς Minute Maid, τα αθλητικά ποτά Powerade , τους χυμούς Simply, το smartwater, τη Sprite, το vitaminwater και το ZICO coconut water. Ανανεώνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιό μας, μειώνοντας παράλληλα τη ζάχαρη στα ροφήματά μας και φέρνοντας καινοτόμα νέα προϊόντα στην αγορά.

Παράλληλα, προσπαθούμε να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα μέσω της εξοικονόμησης νερού και την προώθηση της ανακύκλωσης. Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας ξεπερνάει τους 700.000 εργαζόμενους, ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com, και ακολουθήστε μας στο Twitter, Instagram, Facebook και LinkedIn