Ελληνική: Δωρεάν online μεταφορές χρημάτων μέχρι €1000  

Ελληνική: Δωρεάν online μεταφορές χρημάτων μέχρι €1000  

 


4000 πελάτες εγγράφηκαν στα ψηφιακά κανάλια τις τελευταίες ημέρες χωρίς οποιαδήποτε φυσική επαφή με την Τράπεζα. Όλα γίνονται ηλεκτρονικά

 

Οι πελάτες της Ελληνικής μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μεταφορές χρημάτων σε τράπεζες της Κύπρου και της Ευρώπης (SEPA) ύψους μέχρι €1000, μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της τράπεζας οι πελάτες, χρησιμοποιώντας το Web Banking και το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας κερδίζουν χρόνο και χρήμα, καθώς η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή λόγω της αυξημένης ανάγκης των πελατών για αποστολή χρημάτων στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Συγγενείς Κυπρίων οι οποίοι βρίσκονται εν αναμονή για τον επαναπατρισμό τους, γονείς φοιτητών αλλά και συγγενείς και φίλοι ατόμων τα οποία χρήζουν οικονομικής στήριξης αυτή τη περίοδο επωφελούνται καθημερινά χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα, προστατεύοντας την υγεία τους, γρήγορα και οικονομικά.

Επίσης η Ελληνική Τράπεζα είναι η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο που έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες της να εγγραφούν άμεσα και μέσω διαδικτύου στα ψηφιακά της κανάλια Περισσότεροι από 4000 πελάτες εγγράφηκαν στα ψηφιακά κανάλια τις τελευταίες ημέρες χωρίς οποιαδήποτε φυσική επαφή με την Τράπεζα συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.hellenicbank.com/connect

Tags: elliniki