Ενέργεια προσφοράς από την ΑΗΚ

Ενέργεια προσφοράς από την ΑΗΚ


Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας, είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Το κρίσιμο αυτό θέμα, δεν αφορά μόνο την κοινωνία, τους πολίτες και τα οργανωμένα σύνολα. Σχετίζεται άμεσα με την πολιτική αειφόρου ανάπτυξης που εφαρμόζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι Οργανισμοί.

Η ΑΗΚ είναι ενέργεια. Όχι μόνο ενέργεια ηλεκτρική. Αλλά και ενέργεια προσφοράς. Γιατί η ΑΗΚ ζει μέσα στην κοινωνία μας, είναι κομμάτι της κοινωνίας μας, αφουγκράζεται τον παλμό και τις ανάγκες της. Ως κύριος συντελεστής της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου, η ΑΗΚ, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς επιδιώκει με σύνεση και ευθύνη, να δημιουργεί ένα θετικό αποτύπωμα.

Εκ μέρους της ΑΗΚ, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ παρέδωσαν στην Κοινότητα Αγίων Βαβατσινιάς ένα σύγχρονο και ευέλικτο πυροσβεστικό όχημα. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ, κ Μιχάλης Κωμοδρόμος έδωσε στην Κοινότητα δυο ευχές “ Η πρώτη ευχή, όπως αυτό το πυροσβεστικό όχημα να μη χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουν. Η δεύτερη ευχή, αν το χρειαστούν, να είναι αποτελεσματικό!”

Με την ευγενική αυτή χορηγία της ΑΗΚ, οι κάτοικοι της Κοινότητας έχουν πλέον μαζί τους ένα πολύ σημαντικό εφόδιο στη μάχη κατά των πυρκαγιών. Για το οικοσύστημα και τη βιωσιμότητα μιας ορεινής κοινότητας, όπως οι Άγιοι Βαβατσινιάς, δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το δάσος.

Τα δάση είναι πηγή ζωής, μα και η ΑΗΚ, δίνει ενέργεια ζωής!

– Τέλος –