Επαφές Ν. Χριστοδουλίδη στην Αθήνα

Επαφές Ν. Χριστοδουλίδη στην Αθήνα

 


Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης για επαφές με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τον ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, κατόπιν πρόσκλησης του κ. Κοτζιά, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει σήμερα κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων. Στη συνέχεια, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ακολούθως ο κ. Χριστοδουλίδης και ο κ. Κοτζιάς θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Το απόγευμα, ο Κύπριος ΥΠΕΞ θα είναι ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη, στο κτίριο του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Την Τρίτη, ο Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής μαζί με τον κ. Κοτζιά σε ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Υπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη συνεδρία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης.