Επανεκλογή της Κύπρου στην Προεδρία του Διεθνούς Γυναικείου Οργανισμού Ναυτιλίας & Εμπορίου

Επανεκλογή της Κύπρου στην Προεδρία του Διεθνούς Γυναικείου Οργανισμού Ναυτιλίας & Εμπορίου

 


Ο Διεθνής Γυναικείος Οργανισμός Ναυτιλίας & Εμπορίου (Women International Shipping & Trading Association – WISTA), που είναι ο επαγγελματικός οργανισμός δικτύωσης για τις γυναίκες στη ναυτιλιακή βιομηχανία, διεξήγαγε την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, την ετήσια γενική συνέλευση του στα Νησιά Κέιμαν, κατά τη διάρκεια της οποίας η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tototheo Maritime Ltd, επανεκλέγει ως Πρόεδρος του Οργανισμού.

Η επανεκλογή της κ. Θεοδοσίου, αποτελεί το επιστέγασμα της αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς κατά τη διάρκεια της προηγουμένης θητείας της, για την προώθηση και ενδυνάμωση των γυναικών στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία. Σημαντικό επίτευγμα της δράσης της κ. Θεοδοσίου, υπήρξε η  έγκριση παραχώρησης συμβουλευτικής θέσης από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (Ιnternational Maritime Organization – IMO), με την οποία o Γυναικείος Οργανισμός Ναυτιλίας έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει σημαντικά στο έργο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, σε θέματα ενδυνάμωσης των γυναικών στη Ναυτιλία.

Το Επιμελητήριο συγχαίρει την κ. Θεοδοσίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα της θητεία και παραμένει σίγουρο ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση το έργο της, το οποίο προβάλλει ακόμη περισσότερο την εικόνα της Κύπρου σε παγκόσμιο επίπεδο.