Επιτυχής η επέμβαση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για διόρθωση κατάγματος μηρού ύστερα από ατύχημα

Επιτυχής η επέμβαση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη για διόρθωση κατάγματος μηρού ύστερα από ατύχημα

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο νοσοκομείο Mediterranean στη Λεμεσό, στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί μετά από ατύχημα που είχε, με αποτέλεσμα να υποστεί υποκεφαλικό κάταγμα δεξιού μηρού.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εισήχθη στο χειρουργείο γύρω στις 4:00 το απόγευμα, με την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη να ολοκληρώνεται επιτυχώς λίγο μετά τις 5:00 μ.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, η υγεία του δεν διατρέχει οποιονδήποτε κίνδυνο.

Στο πλευρό του ΠτΔ βρίσκονται από το πρώτο λεπτό η σύζυγός του Άντρη και οι κόρες του Έλσα και Ινώ. Στην ιδιωτική κλινική έσπευσαν επίσης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ Βίκτωρας Παπαδόπουλος και ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασαν πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, ενώ για να του ευχηθεί περαστικά επικοινώνησε μαζί του και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα χρειαστεί να απουσιάσει από τα καθήκοντά του για αρκετές εβδομάδες, έως ότου αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός του Προέδρου Αναστασιάδη, τον ενημέρωσε ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε 3 εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, ο ΠτΔ θα αναχωρούσε αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου και θα συμμετείχε στις εργασίες της Έκτακτης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ένα ταξίδι το οποίο ακυρώνεται. Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ