Επτά φορές ισόβια στον serial killer

Επτά φορές ισόβια στον serial killer

Η δίκη του Νικόλα Μεταξά άρχισε στις 10:30 το πρωί, με την απαγγελία των κατηγοριών εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής στις οποίες απάντησε μονολεκτικά «παραδέχομαι»

Επτά φορές ισόβια, πέντε διαδοχικές και δύο συντρέχουσες ποινές, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 35χρονο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο.

Οπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος, ο 35χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ενώ ολοκληρώθηκε με διαδικασία εξπρές σε μία μόνο δικάσιμο. Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Χάρης Πογιατζής κατά την ανάγνωση της απόφασής του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να φονεύσει και δύο παιδιά., στερώντας τους το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Ανέφερε επίσης ότι «ο κατηγορούμενος επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων» χρησιμοποιώντας νομολογία άλλης υπόθεσης, που αφορούσε κατά συρροή βιασμούς.

Νωρίτερα, η δίκη του Νικόλα Μεταξά άρχισε στις 10:30 το πρωί, με την απαγγελία των κατηγοριών εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής στις οποίες απάντησε μονολεκτικά «παραδέχομαι». Στη συνέχεια αναγνώστηκε από το Κακουργιοδικείο έκθεση γεγονότων και ακολούθως το Κακουργιοδικείο ανακοίνωσε δίωρη διακοπή προκειμένου να επανέλθει για την επιβολή της ποινής. Σημειώνεται πως τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου έφεραν στο φως φρικτές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονική δράση του 35χρονου.

Σχετικά με τα δύο ανήλικα θύματα του 35χρονου, αναφέρθηκε πως ο ίδιος παραδέχθηκε ότι τις σκότωσε διότι πίστευε πως οι μητέρες τους τις εξέδιδαν σεξουαλικά και τις εξέθεταν σε «σεξουαλική κακοποίηση από ανώμαλους».

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ