Εσείς ξεκλειδώσατε τις προσφορές του ENTERTAINER;

Εσείς ξεκλειδώσατε τις προσφορές του ENTERTAINER;

 


Προσφορές σε περισσότερους από 300 εμπόρους

 

Το ENTERTAINER, το παγκόσμιο εμπορικό σήμα κινήτρων που εδρεύει στο Ντουμπάι, ξεκίνησε τη σειρά προϊόντων για το 2018 και αποκάλυψε μερικές σημαντικές εξελίξεις στις προσφορές τους. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το ENTERTAINER Κύπρου 2018 μόνο με 10 ΕΥΡΩ, το οποίο επίσης θα ξεκλειδώσει τις προσφορές του 2017, για να ξεκινήσετε άμεσα την εξοικονόμηση. Επιπλέον, οι αγορές κατά τη διάρκεια της Ειδικής Προσφοράς περιλαμβάνουν το Cheers Κύπρου εντελώς δωρεάν.

Με πάνω από 1.400 προσφορές για εστιατόρια, μπαρ, αξιοθέατα, δραστηριότητες αναψυχής, ξενοδοχεία, σπά, κομμωτήρια, γυμναστήρια, λιανικό εμπόριο, καθημερινές υπηρεσίες και πολλά άλλα, το ENTERTAINER Κύπρου προσφέρει πάνω από 92.000 ΕΥΡΩ εξοικονόμηση για χώρους διασκέδασης σε ολόκληρο το νησί και ξενοδοχεία παγκοσμίως. Φέτος, κλασσικοί αγαπημένοι πελάτες είναι οι: Fasouri Watermania, Pizza Express, The Spa at Londa, Gloria Jean’s Coffees, Pizza Hut, Cinnabon, Akakiko, Stademos Hotels, Sunrise Pearl Hotel & Spa, Venue Café at Debenhams και εκατοντάδες άλλοι σε όλη την Κύπρο. Συναρπαστικές νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τα: Baracas Lounge, Glykopolio, Patio, Coffee Beanery, Clock Cafe και πολλά άλλα.

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όταν αγοράζετε το ENTERTAINER Κύπρου 2018, θα έχετε επίσης το Cheers Κύπρου 2018 εντελώς δωρεάν. Το Cheers Κύπρου διαθέτει 1+1 προσφορές, αποκλειστικά εξαργυρώσιμες για ποτά, στα πιο καυτά μπαρ και εστιατόρια, όπως τα: The Dome Cocktail Bar & Sushi Bar, Hamlet Pub, Algebra, Paradisos Beach Bar και άλλα.

Μετά από 16 χρόνια, το ENTERTAINER λέει «αντίο» στα βιβλία για το 2018, χαρακτηρίζοντας το τέλος μιας εποχής, αλλά και την αρχή μιας νέας ψηφιακή εποχής όπου κυριαρχούν τα δεδομένα (data). Τα προϊόντα του 2018 θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της βραβευμένης εφαρμογής ENTERTAINER.

«Καθώς έχουμε μεταβεί από τα βιβλία στις εφαρμογές, μάθαμε τόσα πολλά για τους πελάτες μας και για το πώς τους αρέσει να χρησιμοποιούν το ENTERTAINER», λέει η Donna Benton, ιδρυτής και πρόεδρος του ENTERTAINER. «Οι πληροφορίες και γνώσεις που λαμβάνουμε από τους χρήστες της εφαρμογής μας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας με βάση τις συμπεριφορές και τις προτιμήσεις τους. Φέτος, λανσάρουμε τα καλύτερα προϊόντα ENTERTAINER μέχρι σήμερα, με περισσότερα χαρακτηριστικά από ποτέ – έτσι ώστε να υπάρχουν ακόμη περισσότεροι τρόποι για να εξοικονομήσετε το 2018. »

Η εταιρία δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει το δημοφιλές μοντέλο «1+1 Δωρεάν» για εστιατόρια, μπαρ, αξιοθέατα και δραστηριότητες αναψυχής. Ωστόσο, έχουμε κάνει μια κίνηση για να προσφέρουμε ποσοστιαίες εξοικονομήσεις σε ορισμένες κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ακόμα πιο ελκυστικές προσφορές και να προσφέρουμε επιπλέον αξία για τους πελάτες μας:

  • Η νέα κατηγορία Μόδα & Λιανική [ι] θα περιλαμβάνει προσφορές «Ξόδεψε & Εξοικονόμησε» που θα προστεθούν το 2018.
  • Μια άλλη νέα κατηγορία Καθημερινών Υπηρεσιών [ΙΙ] θα περιλαμβάνει μέχρι και 50% σε δημοφιλείς παρόχους υπηρεσιών.

Αυτοί οι πρόσθετοι τρόποι εξοικονόμησης υπογραμμίζουν οτι η εταιρία εστιάζει στην εμπειρία των χρηστών – φροντίζοντας καλύτερα την καθημερινότητα και τις ανάγκες των μελών τους.

Με την αγορά του ENTERTAINER Κύπρος 2018, τα μέλη θα απολαμβάνουν επίσης την αποκλειστική πρόσβαση στο ENTERTAINER getaways– μια ολοκαίνουργια μηχανή κρατήσεων εντός της εφαρμογής που έχει αποκλειστικές τιμές σε πάνω από 550.000 ξενοδοχεία σε 200+ χώρες.

«Με το ENTERTAINER getaways προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν εύκολο τρόπο να περιηγηθούν σε ένα τεράστιο φάσμα αποκλειστικών τιμών δωματίων και να κάνουν κράτηση απευθείας από την εφαρμογή ENTERTAINER. Οι δημοφιλείς προσφορές μας » Ξενοδοχεία Παγκοσμίως» εξακολουθούν να παρέχουν εκπληκτική αξία σε μια βάση «1+1 Βράδυ Δωρεάν», αλλά τώρα υπάρχει και πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές προσφορές με πρόσθετη ευελιξία και ευκολία «, εξηγεί η Benton.

Τα προϊόντα ENTERTAINER 2018 θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής από τις 25 Οκτωβρίου – σε ειδική προσφορά μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2017.

Η εφαρμογή ENTERTAINER είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά και Ελληνικά για δωρεάν λήψη σε iOS και Android.

Το ENTERTAINER Κύπρος 2018 περιλαμβάνει πάνω από 1.400 1+1 Δωρεάν και εκπτωτικές προσφορές για φαγητό, αξιοθέατα, δραστηριότητες αναψυχής, λιανικό εμπόριο και υπηρεσίες. Οι κορυφαίες μάρκες περιλαμβάνουν τα: Fasouri Watermania, Pizza Express, The Spa at Londa, Gloria Jean’s Coffees, Pizza Hut, Cinnabon, Akakiko, Stademos Hotels, Sunrise Pearl Hotel & Spa, Venue Café at Debenhams και χιλιάδες άλλα σε όλη την Κύπρο. Συναρπαστικές νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τα: Baracas Lounge, Glykopolio, Patio, Good Burger, Coffee Beanery, Clock Cafe και πολλά άλλα.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: EURO 10 (RRP EURO 25) περιλαμβάνει δωρεάν το Cheers (συμπεριλαμβανομένων Ξενοδοχείων Παγκοσμίως και

Το ENTERTAINER, ιδρύθηκε το 2001 από την Donna Benton, είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών παροχής κινήτρων από γνωστά εστιατόρια, ψυχαγωγία, ομορφιά και ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη. Από μια έντυπη έκδοση (Βιβλίο) η εταιρεία μετατράπηκε με επιτυχία σε μια data-driven τεχνολογική εταιρεία μέσα από την έναρξη της βραβευμένης εφαρμογής ENTERTAINER το 2013. Με προιόντα ειδικά για κάθε προορισμό, η εταιρεία γνώρισε μοναδική ανάπτυξη χάρη στο ισχυρό δίκτυο συνεργατών, μια αναδυόμενη επιχειρηματική πίστη και μια ευρεία βάση ευχαριστημένων πελατών. Σήμερα, το Entertainer προσφέρει 38 καταναλωτικά προϊόντα και 6 λύσεις B2B, σε 40 προορισμούς σε 15 χώρες και έχει πάνω από 10.000 συνεργάτες παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.theentertainerme.com

[ι] Η «Μόδα & Λιανική» κατηγορία θα προστεθεί ζωντανά στην εφαρμογή το Δεκέμβριο του 2017 – μπορείτε όμως να δείτε τις προσφορές τώρα κάτω από την κατηγορία «Λιανική & Υπηρεσίες».

[ΙΙ] Η κατηγορία «Καθημερινών Υπηρεσιών» θα προστεθεί ζωντανά στην εφαρμογή το Δεκέμβριο του 2017 – μπορείτε όμως να δείτε τις προσφορές τώρα κάτω από την κατηγορία «Λιανική & Υπηρεσίες».