Έτσι θα είναι το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

Έτσι θα είναι το πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

 


Φωτογραφίες του Neo Plaza, του πρώτου εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου που θα γίνει στην Κύπρο είδαν σήμερα το φως της δημοσιοότητας.

Το έργο, το οποίο θα ανεγερθεί στην Κοκκινοτριμιθιά, σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ., θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι εντός της επόμενης εβδομάδας θα υποβληθούν προσφορές από τις κατασκευαστικές εταιρείες για την ανέγερση του έργου.

Το Neo Plaza αποτελείται από έξι συγκροτήματα καταστημάτων και τέσσερα συγκροτήματα εστίασης, παιδότοπο, εξωτερικά πλακόστρωτα κα χώρους στάθμευσης με τις συναφείς ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

Μεταξύ άλλων, στους εξωτερικούς χώρους του έργου θα εγκατασταθεί μία τεράστια οθόνη, μέσω της οποίας θα προβάλλονται ζωντανά διάφορα αθλητικά γεγονότα.

Ταυτόχρονα, το έργο θα διαθέτει υπαίθριο κινηματογράφο για την προβολή παιδικών ταινιών.

Στην πλατεία του ψυχαγωγικού πάρκου, στην οποία θα τοποθετηθούν σιντριβάνια νερού, θα διοργανώνονται διάφορες μουσικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, καθώς και  fashion events.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το Neo Plaza θα φιλοξενεί 45-50 εμπορικά καταστήματα μόδας τα οποία θα προσφέρουν σε μόνιμη βάση εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα από 30-70% καθώς επίσης και έξι με οκτώ χώρους εστίασης. Πηγή: checkincyprus

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ