Εξαγορά της Health & Diet Food Center Ltd από τον Όμιλο MSJ

Εξαγορά της Health & Diet Food Center Ltd από τον Όμιλο MSJ

 


Στην πλήρη εξαγορά της εταιρείας Health & Diet Food Center Ltd προχώρησε η εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης & Σια Λτδ, μέλος του Ομίλου MSJ, αποκτώντας έτσι την πρώτη θέση σε μη-συνταγογραφούμενα προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία.

Το σημαντικό αυτό επιχειρηματικό βήμα, το οποίο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017, εμπίπτει στα πλαίσια του πλάνου δυναμικής ανάπτυξης του Ομίλου MSJ στην αγορά του φαρμακείου.  Η εταιρεία Health & Diet Food Center Ltd ιδρύθηκε το 1986και οι δραστηριότητές της συγκεντρώνονταν στην εισαγωγή και διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών σκευασμάτων.

Με την εξαγορά αποκτούνται μεταξύ άλλων όλες οι εμπορικές δραστηριότητες της H&D οι οποίες περιλαμβάνουν την εκπροσώπηση της Vitabiotics Ltd και της Ortis Laboratoires, δύο ηγετικών και πρωτοποριακών εταιρειών στο κλάδο συμπληρωμάτων διατροφής στην Κύπρο, καθώς και παγκόσμια.

Ο Όμιλος MSJ δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά στον τομέα των επιστημών υγείας για περισσότερο από 70 χρόνια. Αποτελείται από 7 εμπορικές επιχειρήσεις, σε Κύπρο και Ελλάδα, με δραστηριότητα σε διάφορους τομείς της υγείας όπως: φάρμακα, φάρμακα βιοτεχνολογίας και μη συνταγογραφούμενα προϊόντα, ιατροτεχνολογικές συσκευές,  προϊόντα κλινικής και βρεφικής διατροφής, δερμοκαλλυντικά, καταναλωτικά προϊόντα υγείας, προϊόντα στοματικής υγιεινής, φυτοπροστασίας και κτηνιατρικά φάρμακα.

Με την εξαγορά και απορρόφηση των εργασιών της εταιρείας  Health & Diet Food Center Ltd, ο Όμιλος MSJ ενδυναμώνει την παρουσία του στην αγορά του φαρμακείου, αλλά και στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, με την προσθήκη των δύο σημαντικών brands Vitabiotics και Ortis.

Tags: cyprus, exagora, MSJ