Φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο Leptos Kamares Village στην Πάφο

Φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο Leptos Kamares Village στην Πάφο


 

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Leptos Kamares Village στην Πάφο οι Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις “Καμάρες Φέστιβαλ”, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 45 εκθέτες, από τοπικά οινοποιία, εργαστήρια ζωγραφικής και τέχνης, χειροποίητες κατασκευές, διοργανωτές διάφορων παιχνιδιών καθώς επίσης εκατοντάδες κάτοικοι και άλλοι επισκέπτες.

Οι διοργανωτές Leptos Kamares Club και το“ Ιnany event” δήλωσαν ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ότι κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως μια μικρή άλλα σημαντική βοήθεια σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Cancer Patients Support Group, Stray Haven Dog Rescue και το Inner Wheel. Ήταν μια έντονη άλλα διασκεδαστική μέρα με παιχνίδια, διαγωνισμούς, παραστάσεις, και άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με μοντέρνους χορούς και τραγούδια.

Το Leptos Kamares Village είναι ένας υπέροχος χώρος με όμορφες παραδοσιακές κατοικίες, ιδανικός για τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις, ‘όπου τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου, με την ειδυλλιακή θέα προς την θάλασσα με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Το όμορφο αυτό χωριό προσφέρει ένα Μεσογειακό τρόπο ζωής, ένα χώρο όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου με τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Φώτo: Από το φιλανθρωπικό φεστιβάλ που έγινε στο Leptos Kamares Village στην Πάφο.