Φιλικούς αγώνες ξεκινούν οι αγγλικές ομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ

Φιλικούς αγώνες ξεκινούν οι αγγλικές ομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ


Οι αγγλικές ομάδες προετοιμάζονται για την επιστροφή στην επίσημη ποδοσφαιρική δράση για ολοκλήρωση τόσο της Πρέμιερ Λιγκ όσο και του Κυπέλλου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής, η ομοσπονδία έδωσε το πράσινο φως για διεξαγωγή φιλικών αγώνων, τηρώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που έχουν τεθεί.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι φιλικές αναμετρήσεις δεν θα υπερβαίνουν τα 90 λεπτά, χρέη διαιτητών θα εκτελούν τα μέλη των ομάδων, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει προηγουμένως να έχουν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά. Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να ταξιδέψουν στα γήπεδα με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των 20 συλλόγων, προκειμένου να συζητηθούν πολύ σημαντικά ζητήματα για την επανέναρξη των επίσημων αγώνων, και τα οποία ακόμη εκκρεμούν.

Μεταξύ των οποίων είναι το κατά πόσον θα εφαρμοσθούν οι πέντε αλλαγές σε κάθε αγώνα, κανονισμός που έχει εγκριθεί από την IFAB, αλλά δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί από την English League. Ακόμη θα πρέπει να αποφασιστεί η δυνατότητα εγγραφής περισσότερων από 25 παικτών στο εξουσιοδοτημένο δυναμικό για τους αγώνες. Άλλο ζήτημα αφορά στη χρήση του VAR, η οποία δεν έχει αποκλειστεί, αν και η FIFA έχει δώσει άδεια προκειμένου η επανέναρξη να γίνει και χωρίς τη βοήθεια βίντεο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ