Φωταγώγηση ιστορικών κτιρίων της Πόλης της Πάφου

Φωταγώγηση ιστορικών κτιρίων της Πόλης της Πάφου


 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συγχαίρει τον Δήμο Πάφου και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Φαίδωνα Φαίδωνος για την πρωτοβουλία φωταγώγησης των ιστορικών κτιρίων και μνημείων που περιβάλουν το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου.

Είναι μέσα από αυτές τις προσπάθειες και την επαγγελματική προσέγγιση που επιτυγχάνεται ο ευπρεπισμός και η ανάδειξη των αξιόλογων κτιρίων, μνημείων και υποδομών της πόλης.

Η φωταγώγηση σημαντικών μνημείων, κτιρίων και αρχαιολογικών χώρων ήταν πάγια θέση της ΕΤΑΠ,αφού ο φωτισμός στις πλείστες των περιπτώσεων είναι προσωρινός ή ανεπαρκής εφαρμόζεται χωρίς μελέτη και κατ’ επέκταση δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η συγκεκριμένη περιοχή από ψες έχει αναβαθμιστεί εντυπωσιακά και έχει γίνει ακόμη πιο ελκυστική για τους ντόπιους αλλά ιδιαίτερα για τους ξένους επισκέπτες.

Η ΕΤΑΠ Πάφου καλεί και τους υπολοίπους Δήμους και κοινότητες της επαρχίας αλλά και το Τμήμα Αρχαιοτήτων να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δήμου Πάφου και να εφαρμόσουν αυτή την καλή πρακτική.
Αναμένουμε ότι οι προσπάθειες αναβάθμισης θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν περαιτέρω έτσι και όλοι μαζί να ανεβάσουμε ολόκληρη την επαρχία Πάφου εκεί που της αξίζει.

 

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ