Γιαούρτι Λανίτης: Η νέα γευστική πρόταση

Γιαούρτι Λανίτης: Η νέα γευστική πρόταση

 


Γνωρίστε τα τρία νέα προϊόντα γιαουρτιού της Α/φοι Λανίτη

 

Το «Γιαούρτι Λανίτης» είναι η νέα γευστική πρόταση της Α/φοι Λανίτη στους καταναλωτές που προσφέρει κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση.

Το «Γιαούρτι Λανίτης» φιλοδοξεί να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των καταναλωτών μιας και αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα μίνι γεύμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: Ως πρόγευμα, δεκατιανό, ενδιάμεσο σνακ ή βραδινό.

Τα τρία νέα προϊόντα, το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 10% λιπαρά», το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 3,5% λιπαρά» και το «Γιαούρτι Λανίτης Στραγγιστό 0% λιπαρά» διατηρούν τη φρεσκάδα των αγνών πρώτων υλών και προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

«Η είσοδός μας στην αγορά του γιαουρτιού αποτελεί μια στρατηγική επιλογή για την εταιρεία, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή σε γαλακτοκομικά προϊόντα. Το Γιαούρτι Λανίτης με την κορυφαία ποιότητα και τη μοναδική γεύση του φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, τους οποίους και καλούμε να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας της Α/φοι Λανίτη», δήλωσε η Κυριακή Μακρομάλλη, Brand Manager της Λανίτης Γαλακτοκομικά.

Με τη σειρά «Γιαούρτι Λανίτης», τα Λανίτης Γαλακτοκομικά συμπληρώνουν το χαρτοφυλάκιό τους, το οποίο πλέον προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές της Κύπρου. Η γκάμα συμπληρώνεται με το «Φρέσκο Γάλα Λανίτης», «Φρέσκια Κρέμα Λανίτης»,  «Λανίτης Γάλα Protein», το γάλα Kiddo σε διάφορες γεύσεις και τη σειρά τυροκομικών προϊόντων Λανίτης που έχουν αγκαλιαστεί από το κυπριακό κοινό.

Η εταιρεία Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοι Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola,Fanta, Sprite, Powerade, Fuzetea, AdeZ, τον έτοιμο καφέ illy και τα mixers Schweppes), τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης, τα Λανίτης Γαλακτοκομικά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ. Διανέμει επίσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και τα chips Τσακίρης.

Μάθετε περισσότερα στο website cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Tags: lanitis