Γραφειακά συγκροτήματα νέας γενιάς από τον Όμιλο Cyfield

Γραφειακά συγκροτήματα νέας γενιάς από τον Όμιλο Cyfield

 


Παρέχουν πρόνοιες για να καλύψουν τόσο τις σημερινές όσο και τις μελλοντικές εργασιακές ανάγκες προσφέροντας ευελιξία 

 

Επαγγελματικά κτίρια με στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων ανεγείρει ο Όμιλος Cyfield. Ο Όμιλος, σχεδιάζει και κατασκευάζει γραφειακά συγκροτήματα στις πιο κύριες αρτηρίες της Λευκωσίας, με στόχο να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο σύγχρονων τεχνικών προδιαγραφών στις εταιρείες που θα στεγαστούν εκεί.

Κάθε επιχείρηση επιδιώκει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο περιβάλλον για τους εργαζομένους της, που να αποπνέει ασφάλεια και να συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία και το μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό.

Αυτό ακριβώς είναι και το ζητούμενο για τη Cyfield, η οποία έχει δεσμευτεί να  παραδώσει εμπνευσμένους, ασφαλείς και μοναδικούς χώρους εργασίας εφάμιλλους με αυτούς του εξωτερικού.

Πρόκειται για γραφειακά συγκροτήματα νέας γενιάς, μοντέρνας αρχιτεκτονικής με άνετους χώρους στάθμευσης, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, ενεργειακή απόδοση κλάσης Α’, εντυπωσιακά roof gardens και  χώρους εστίασης προσωπικού.

Τα τρία συγκροτήματα γραφείων ανεγείρονται στη Λεωφόρο Στροβόλου (CH-97), στη Λεωφόρου Λεμεσού (CAPITAL GATE) και στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (METROPOLITAN) και είναι ιδανικά για επαγγελματίες που θέλουν να στεγάσουν την επιχείρηση τους σε ειδικά σχεδιασμένους χώρους με αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην τεχνολογία των επαγγελματικών κτιρίων, ώστε να είναι πιο αποδοτικά και λειτουργικά, ενώ παράλληλα, οι εργασιακοί χώροι είναι ευέλικτοι, αφού η Cyfield δίνει την δυνατότητα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των κτιρίων να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Η τοποθεσία αποτελεί επίσης ένα πολύ σημαντικό παράγοντα για τις επιχειρήσεις. Οι στρατηγικές τοποθεσίες των επαγγελματικών αυτών κτιρίων, εκτός από όλες τις πιο πάνω προδιαγραφές, θα παρέχουν στις εταιρείες που θα στεγαστούν εκεί, τα πιο κεντρικά σημεία προβολής και διαφήμισης τους στην Λευκωσία.

Η αγορά επαγγελματικής στέγης είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση που προσδίδει κύρος και υπόσταση σε μια επιχείρηση. Ο όμιλος εταιρειών Cyfield  δίνει την πραγματική αξία για την στέγαση της επιχείρησης σας, προσφέροντας  υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Tags: cyfield