H CMC Electric Ltd επέλεξε το Soft1 Cloud CRM

H CMC Electric Ltd επέλεξε το Soft1 Cloud CRM

 


Τη λύση Soft1 Cloud CRM της SoftOne Κύπρου, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia επέλεξε η CMC Electric LTD, εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των σχέσεων με το δίκτυο συνεργατών – προμηθευτών και πελατών της.

Η ZS FIDELITY ELECTRONICS LTD, πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne έθεσε σε λειτουργία το πλέον σύγχρονο Soft1 Cloud CRM επιτρέποντας στα στελέχη της εταιρείας να εκτελούν όλες τις καθημερινές τους εργασίες από όπου και αν βρίσκονται και μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. H πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Cloud CRM δίνει τη δυνατότητα στους εργαζόμενους της CMC Electric να αντλούν άμεσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επίλυση των καθημερινών περιστατικών με τους πελάτες, την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών και των εισπράξεων καθώς και την ολοκληρωμένη διαχείριση των νέων ευκαιριών πώλησης.

Επιπρόσθετα, το αυτοματοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας του Soft1 στο Cloud, απάλλαξε την εταιρεία από κάθε πρόσθετη ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης, καθώς το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα με όλες τις διαθέσιμες νέες εκδόσεις, προσφέροντας ταυτόχρονα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, συνεχή έλεγχο, αυτόματη λήψη backup και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών web services, το Soft1 διασυνδέεται απρόσκοπτα με το e-shop της CMC Electric, παρέχοντας αυτοματοποιημένη ενημέρωση σε επίπεδο περιεχομένου και αποθεμάτων. Ειδικότερα, η εύκολη διαχείριση των παραγγελιών και των πωλήσεων έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση του χρόνου εκτέλεσης των καθημερινών λειτουργιών της εταιρείας.

Η ευέλικτη σχεδίαση του Soft1 Cloud CRM, καθώς και το φιλικό περιβάλλον εργασίας του, επιτρέπουν  την πλήρη αξιοποίηση των ισχυρών  δυνατοτήτων του συστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, βελτιώνοντας σημαντικά την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των στελεχών της εταιρείας. Παράλληλα, τα ενσωματωμένα Business Intelligence εργαλεία, παρέχουν στα στελέχη της εταιρείας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας.

 

Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/

 

Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 9.200 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της.www.groupolympia.com/