H Dynamic Works κερδίζει το βραβείο της «Πιο Καινοτόμου Τεχνολογικής Πλατφόρμας 2020»

H Dynamic Works κερδίζει το βραβείο της «Πιο Καινοτόμου Τεχνολογικής Πλατφόρμας 2020»


Για ακόμα μια φορά η DYNAMIC WORKS αναγνωρίζεται για το καινοτόμο και προηγμένο τεχνολογικό της πλαίσιο, DWF, αυτή τη φορά από τον διακεκριμένο φορέα ανάδειξης καινοτομίας, Corporate Live Wire Innovation and Excellence Awards 2020

Η DYNAMIC WORKS λαμβάνει ακόμα ένα βραβείο για την καινοτομία και τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της. Ο έγκριτος παγκόσμιος φορέας για την ανάδειξη εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας, Corporate Live Wire Innovation and Excellence Awards, απένειμε στην κυπριακή SaaS (εταιρεία παροχής διαδικτυακού λογισμικού) το βραβείο της Πιο Καινοτόμου Τεχνολογικής Πλατφόρμας για το έτος 2020. Αυτό το βραβείο αποτελεί ακόμα μία επαλήθευση ότι η DYNAMIC WORKS αξίζει να βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο της καινοτομίας και των επιχειρηματικών και λύσεων αιχμής.

Πιο συγκεκριμένα, το Corporate Live Wire, με το βραβείο του, επικροτεί την DYNAMIC WORKS για τη δημιουργία και ανάπτυξη του δικού της καινοτόμου τεχνολογικού πλαισίου, του DWF (Dynamic Works Framework). Το DWF είναι ένα ευέλικτο εργαλείο, ιδανικό για τη γρήγορη ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών (web applications) καθώς και για την δημιουργία εφαρμογών διαχείρισης επιχείρησης (business management applications). Ως ένα ισχυρό εργαλείο το οποίο συνδέει τον διαδικτυακό κόσμο μιας επιχείρησης με τις εσωτερικές της διαδικασίες και αυτοματισμούς, το DWF είναι η βάση του Syntellicore, ενός από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα συστήματα front/back-end στον κλάδο των χρηματοοικονομικών. Η ευελιξία της πλατφόρμας είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το Syntellicore είναι ίσως η πιο αναπτυσσόμενη πλατφόρμα CRM/Traders Room στον χρηματοοικονομικό τομέα αφού μπορεί να προσαρμοστεί ως “White Label” σε μια επιχείρηση σύμφωνα με τις εσωτερικές τις διαδικασίες, το νομικό της πλαίσιο και τις ανάγκες των πελατών της.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η DYNAMICWORKS αποδεικνύει ότι είναι μια δύναμη καινοτομίας που παρέχει διαρκώς τόσο με τις καινούργιες προηγμένες λύσεις όσο και με την ευέλικτη τεχνολογική της πλατφόρμα. Δεν έχει άλλωστε περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο βραβείο που έχει λάβει – το NationalWinner στην κατηγορία Στρατηγικής Ανάπτυξης από το European Business Awards καθώς και τη διάκριση Ones to Watch στην Ευρώπη.

“Είναι μεγάλη τιμή μας”, αναφέρει ο Άγγελος Γρηγορίου, CEO της DYNAMIC WORKS, “να λαμβάνουμε τόσο αξιοσέβαστες διακρίσεις από παγκόσμιους φορείς όπως το Corporate Live Wire. Όμως”, συνέχισε “η μεγαλύτερη τιμή όλων είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας από τις 5 ηπείρους• να βλέπουμε την εταιρεία μας να αναπτύσσεται συνεχώς. Μια ανάπτυξη που βασίζεται στην ποιότητα του προϊόντος, στην υπευθυνότητα, την αφοσίωση της ομάδας μας και στην υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος όλης της ομάδας της DYNAMIC WORKS, όχι μόνο για τη ναυαρχίδα μας, το Syntellicore αλλά και όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας”.

Επιπλέον, η DYNAMICWORKS έχει επίσης λανσάρει και την κάθετη ολοκληρωμένη λύση DWPRM. Το DWPRM είναι ένα εργαλείο για την άμεση διαχείριση και τον σχεδιασμό των λειτουργιών ενός αεροδρομίου, ή λιμανιού σε πραγματικό χρόνο μέσω κινητών συσκευών. Η DYNAMICWORKS έχει επίσης αναπτύξει μια διαδικτυακή εφαρμογή που δίνει διαπραγματευτική δύναμη όσον αφορά τιμές εισιτηρίων με το να τους ομαδοποιεί ανάλογα με τον προορισμό και της ημερομηνίες του ταξιδιού τους καθώς και το πολυβραβευμένο BookYourWeddingDay.com.

Η DYNAMIC WORKS:

H DYNAMIC WORKS είναι ένας βραβευμένος πάροχος διαδικτυακών εφαρμογών και λύσεων fintech (financial technology) σε εξατομικευμένο ή και σε τυποποιημένο επίπεδο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003 στην Κύπρο και προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες, από συμβουλευτική, ανάπτυξη και σχεδιασμός διαδικτυακών εφαρμογών, CRM, e-commerce και άλλες συναφείς λύσεις. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς, κυβερνητικές υπηρεσίες, εταιρείες του τουριστικού τομέα, αεροδρόμια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρείες. Η ναυαρχίδα της είναι το Syntellicore• ένα σύστημα που ενσωματώνει CRM, backoffice, clientarea και multi-tierrebate για forex εταιρείες. To Syntellicore χρησιμοποιείται από εταιρείες από όλο τον κόσμο ενώ έχει λάβει σειρά από βραβεία μαζί με εξαιρετικά σχόλια από πληθώρα εταιρειών. H DYNAMIC WORKS είναι πιστοποιημένη με ISO9001 και ISO27001 από το 2011.

Websites: www.dynamicworks.eu www.syntellicore.com