Η AstroBank παρουσιάζει το διεθνές συνέδριο Cyprus Investors Show-Wealth Management

Η AstroBank παρουσιάζει το διεθνές συνέδριο Cyprus Investors Show-Wealth Management

 


Ενώπιον του διαδικτυακού Συνεδρίου οι προκλήσεις της νέας εποχής

 

Η AstroBank παρουσιάζει το διεθνές συνέδριο Cyprus Investors Show – Wealth Management, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, στις 14:00, με τη συμμετοχή παγκοσμίου φήμης ομιλητών από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο και την Κύπρο.

Το Συνέδριο Cyprus Investors Show – Wealth Management, διοργανώνεται από την IMH και αφορά μη θεσμικούς επενδυτές, μικρούς ιδιώτες επενδυτές με καταθέσεις από 100,000, οικογενειακές επιχειρήσεις, διευθύνοντες συμβούλους και άλλα ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Ενδιαφέρει, επίσης, διαχειριστές περιουσιών και περιουσιακών στοιχείων, συμβούλους επενδύσεων, συνέταιρους και άλλα ανώτερα στελέχη λογιστικών και δικηγορικών γραφείων, ανώτερα στελέχη από τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς κ.λπ.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να παρουσιάσει με απλό και περιεκτικό τρόπο όλο το φάσμα των επενδυτικών επιλογών και τις αναμενόμενες επιδόσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα δοθεί έμφαση στους κινδύνους και τα ρίσκα που συνοδεύουν τις επενδύσεις σε αυτή τη νέα εποχή που εισέρχεται η παγκόσμια η οικονομία. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει, μεταξύ άλλων, παρουσίαση των προβλέψεων για την παγκόσμια και την κυπριακή οικονομία για την επόμενη πενταετία.

Ομιλήτρια και συντονίστρια του συνεδρίου θα είναι η επικεφαλής της Υπηρεσίας Private Banking της AstroBank, κ. Χάρις Κυνηγού. Θα μιλήσει, επίσης, ο Δρ Shadi Karam, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ανεξάρτητος διοικητικός σύμβουλος της AstroBank.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την δήλωση συμμετοχής στο https://bit.ly/2ZfEJrB. Περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2GGgOv2.