Η Χαρά, της Τράπεζας Κύπρου και του MKO Reaction, μαζεύει ευχές για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής

Η Χαρά, της Τράπεζας Κύπρου και του MKO Reaction, μαζεύει ευχές για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής


Η Χαρά επιστρέφει για ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα άτομα της πρώτης γραμμής. Η αποστολή της είναι να στείλει θετική ενέργεια σε όλους όσους δίνουν τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό για να είμαστε όλοι εμείς καλά. Γι’ αυτό το λόγο το λούτρινο μας αρκουδάκι, με τη βοήθεια του #SupportCy, της Τράπεζας Κύπρου και του Reaction, ζητά από μικρούς και μεγάλους που βρίσκονται στο σπίτι, να της στείλουν τις πιο όμορφες ευχές και ζωγραφιές. Δημιουργήστε, φωτογραφήστε τη ζωγραφιά σας και στείλτε την στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Όλες οι ζωγραφιές θα αναρτώνται στις facebook σελίδες της Τράπεζας Κύπρου και του Reaction, ενώ κάποιες θα τυπωθούν και θα αναρτηθούν σε χώρους όπου οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής δίνουν καθημερινά τη μάχη για όλους εμάς.

Ακόμα μια δράση του Δικτύου Υποστήριξης #SupportCy

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, οργανώσεις και σύνδεσμοι αγκαλιάζουν το Δίκτυο Υποστήριξης #SupportCy, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου και του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Reaction, με σκοπό να σηκώσει μέρος από το τεράστιο βάρος που επωμίζεται ολόκληρη η χώρα, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.