Η Κυπριακή Ναυτιλία στο επίκεντρο σε συνάντηση Διεθνούς Επιπέδου

Η Κυπριακή Ναυτιλία στο επίκεντρο σε συνάντηση Διεθνούς Επιπέδου


 

Εν όψη της επίσκεψης στην Κύπρο του Προέδρου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Esben Poulsson, καθώς και του Αντιπροέδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών, κ. Claes Berglund, για τη συμμετοχή τους στην 30η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, η οποία διεξήχθη στις 30 Μαΐου στη Λεμεσό, το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο διευθέτησε επιπρόσθετα επίσημη συνάντηση των κ. Esben Poulsson (ICS) και κ. Claes Berglund (ECSA), με την Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, στις 31 Μαΐου στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λεμεσό.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν επίσης ο νέος Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Φίλιππος Φιλής ο οποίος εκλέγηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης στις 30 Μαΐου, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια των σημαντικών αυτών συναντήσεων, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τόσο την Κυπριακή αλλά και τη Διεθνή Ναυτιλιακή Βιομηχανία, όπως θέματα πολιτικής και θέσπισης κανονισμών και επικείμενες αλλαγές στα ναυτιλιακά δρώμενα.

Η συνάντηση αυτή καθώς και η συμμετοχή των κυρίων Poulsson και Berglund στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου, επιδεικνύει για ακόμη μια φορά την μεγάλη αναγνώριση που απολαμβάνει το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο από τη Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα, αλλά και την άριστη συνεργασία και την συμβολή του σε θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Ναυτιλία.