Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της   

Η οικογένεια της KPMG μεγαλώνει και καλωσορίζει τα νέα μέλη της   


Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στα γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία στις 14 Ιανουαρίου 2020, η KPMG Κύπρου καλωσόρισε και επίσημα περισσότερους από 70 επαγγελματίες που εντάχθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Εκ μέρους της Εταιρείας, τους νεοεισερχόμενους καλωσόρισε ο Μιχάλης Αντωνιάδης, Πρόεδρος της KPMG Κύπρου. Ο κ. Αντωνιάδης τόνισε πως η απάντηση της Εταιρείας στις προκλήσεις του σημερινού επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι η συνεχιζόμενη επένδυση στο εξειδικευμένο προσωπικό της.

Στη συνέχεια, ο Χρίστος Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Κύπρου, παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες υπηρεσιών, τις αξίες και τους στρατηγικούς στόχους της KPMG. Ο κ. Βασιλείου τόνισε τη σημασία της ποιότητας, τον ακρογωνιαίο λίθο δόμησης εμπιστοσύνης με τους πελάτες και την κοινωνία γενικότερα και κάλεσε τα νέα μέλη του προσωπικού να συμβάλουν στις προσπάθειες της Εταιρείας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Η Μαρία Καραντώνη, Διοικητική Σύμβουλος και υπεύθυνη συνέταιρος Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέλυσε τους κύριους άξονες της στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, και ιδιαίτερα τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, κατάρτισης και ανάπτυξης εντός της KPMG.

Ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία τα καινούργια μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Εταιρείας, καθώς και τους υπεύθυνους συνέταιρους Ανθρώπινου Δυναμικού.