Η Πάφος προσελκύει ξένους επενδυτές και διασημότητες

Η Πάφος προσελκύει ξένους επενδυτές και διασημότητες


Η όμορφη Επαρχία της Πάφου η οποία θεωρείται η νέα κοσμοπολίτικη περιοχή της Κύπρου συνεχίζει να είναι πόλος έλξης για τους αγοραστές και επενδυτές κυρίως από την Ευρώπη αλλά και από υπηκόους τρίτων χωρών. Το τέλειο κλίμα μαζί με τη νέα κοσμοπολίτικη κουλτούρα στην περιοχή καθώς και η ασφάλεια αύξησαν τη παρουσία ξένων αγοραστών, επενδυτών και ιδιαίτερα πολλών διασημοτήτων.

Η Πάφος συνεχίζει να παραμένει πρώτη για δέκατο μήνα στο 2019 στις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους αγοραστές και επενδυτές με ποσοστό 41.7% σε σύγκριση με τη Λεμεσό, η οποία ακολουθεί με 27.6%. Η Λάρνακα είναι τρίτη με 16.3%,ακολουθεί η Αμμόχωστος με 7.5% και τελευταία η Λευκωσία με μόλις 6.9%.

Οι συνολικές πωλήσεις κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2019 αυξήθηκαν κατά 14% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018. Οι συνολικές πωλήσεις το 2019 ήταν μέχρι τώρα 8549 με τις περσινές να κυμαίνονται στις 7517. Οι πωλήσεις στην ντόπια αγορά αυξήθηκαν κατά 22% όπως και οι πωλήσεις σε ξένους αγοραστές κατά 5% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο.

Η Πάφος για τους περισσότερους αγοραστές και επενδυτές ακινήτων συνεχίζει να αναγνωρίζεται ανάμεσα στις καλύτερες νέες και μοντέρνες πόλεις παγκοσμίως όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει ένα εξοχικό σπίτι η και την μόνιμη του κατοικία.

 

 

 

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tags: ependyseis, pafos