Η SoftOne Κύπρου στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας #DigitalSolidarityCY

Η SoftOne Κύπρου στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας #DigitalSolidarityCY


Η SoftOne Κύπρου, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης business λογισμικού και μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia Ltd, ενισχύει την προσπάθεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η SοftOne Κύπρου στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία #DigitalSolidarityCY του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής για την υποστήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η SoftOne στέκεται δίπλα από κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν την κορυφαία λύση Soft1 CloudERP σε μοναδική τιμή,υποστηρίζοντας αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης τους οποιαδήποτε στιγμή από όπου και εάν βρίσκονται.

Ειδικά για τους πελάτες της, προσφέρει εντελώς δωρεάν -και για 3 μήνες- μια σειρά από υπηρεσίες και λύσεις, βοηθώντας τους να γνωρίσουν και να υιοθετήσουν νέους, ευέλικτους τρόπους εργασίας, συνεχίζοντας έτσι την απρόσκοπτη καθημερινή τους λειτουργία.

To Soft1 CloudERP αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης η οποία απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της σύγχρονης επιχείρησης. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές,προσφέρει στα στελέχη της επιχείρησης τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε, ανταποκρινόμενα καλύτερα στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών τους.