Καταδίωξη, σύλληψη και ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού χθες βράδυ στη Λεμεσό

Καταδίωξη, σύλληψη και ρίψη προειδοποιητικού πυροβολισμού χθες βράδυ στη Λεμεσό


Στη σύλληψη ενός 22χρονου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό, η οποία αναζητεί άλλα δυο πρόσωπα, τα οποία έγραφαν με συνθήματα στους τοίχους με σπρέι. Αστυνομικός έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου όταν απειλήθηκε από ομάδα νεαρών που προσπαθούσαν να αποτρέψουν τη σύλληψη του νεαρού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ανεξαρτησίας, όταν μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τρία άτομα να γράφουν συνθήματα με σπρέι σε περίφραξη χώρου στάθμευσης και σε προθήκη καταστήματος.

Μόλις αντιλήφθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας, τα τρία πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή, ενώ ένα συνελήφθη μετά από καταδίωξη από αστυνομικό. Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Μετά τη σύλληψη του, ομάδα αποτελούμενη από 20 περίπου άτομα, τα οποία είχαν τα πρόσωπα τους καλυμμένα, προσέγγισαν το μέλος της Αστυνομίας με απειλητικές διαθέσεις και προσπάθησαν να αποτρέψουν τη σύλληψη του 22χρονου.

Λόγω του κινδύνου που ελλόχευε για την σωματική του ακεραιότητα, ο αστυνομικός έριξε στον αέρα ένα προειδοποιητικό πυροβολισμό, με αποτέλεσμα τα πιο πάνω πρόσωπα να απομακρυνθούν.

Αναζητούνται δυο ακόμη πρόσωπα για υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Categories: Slider, ΕΙΔΗΣΕΙΣ