ΚΝΕ: 30 Χρόνια “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”

ΚΝΕ: 30 Χρόνια “Πλοηγεί την Κύπρο Παγκοσμίως”

 

Ηχηρά ονόματα ομιλητών παρουσιάζονται στην 30η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητήριου που διοργανώνεται την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019, 12.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο “Four Seasons”, στη Λεμεσό.

Τη Γενική Συνέλευση θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, και ο Πρόεδρος της Βουλής Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης. Ενόψει της 30ης επετείου του Επιμελητηρίου, θα παραστούν ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Esben Poulsson, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών, κ. Claes Berglund, οι οποίοι θα προσφωνήσουν επίσης τη Γενική Συνέλευση και θα αναφερθούν στα τρέχοντα θέματα της ευρωπαϊκής και διεθνούς Ναυτιλίας.

Επιπρόσθετα, στη Συνέλευση θα παρευρεθούν Κρατικοί και Κυβερνητικοί αξιωματούχοι, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Υπουργοί, αρχηγοί και εκπρόσωποι Κομμάτων, Βουλευτές, Διπλωμάτες, εκπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών και τα Μέλη του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα προβληθεί το πολυσχιδές έργο του Επιμελητηρίου κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων λειτουργίας του και η σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κυπριακή Οικονομία και Κοινωνία καθώς επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις και στα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Κυπριακή Ναυτιλία.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ολοκληρωθούν με ομιλία του Προέδρου του Ναυτιλιακού Επιμελητήριου, κ. Θέμη Παπαδόπουλου, ο οποίος θα αναφερθεί στην τρέχουσα κατάσταση της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της προς όφελος της Κυπριακής Οικονομίας.

 

Tags: KNE