ΚΝΕ: Επαναδιορισμός “Πρεσβευτή Ναυτιλίας” του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού

ΚΝΕ: Επαναδιορισμός “Πρεσβευτή Ναυτιλίας” του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού


 

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής του, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης έχει επαναδιοριστεί ως “Πρεσβευτής Ναυτιλίας” του Διεθνή Ναυτιλιακού Οργανισμού για την Κύπρο για την περίοδο 2020-2021.

Επί τούτου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει τις ειλικρινές του ευχαριστίες προς το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για τη στήριξη και προώθηση του επαναδιορισμού του κ. Ιωσηφίδη, στο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο θεωρεί ότι η σημαντική αυτή υποψηφιότητα και διορισμός αντικατοπτρίζει την αναγνώριση της συνεχούς και πολύτιμης συμβολής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια στην προώθηση της Σταδιοδρομίας στη Θάλασσα ή σε άλλα θαλάσσια επαγγέλματα στην Κύπρο, για την περαιτέρω ενίσχυση της Κυπριακής Ναυτιλίας, στα οποία ο κ. Ιωσηφίδης έχει σημαντική εμπειρία και συνεισφορά.

Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο υπόσχεται να συνεχίσει τις πολύπλευρες δραστηριότητές του για την προώθηση της Σταδιοδρομίας στη Θάλασσα και άλλων θαλάσσιων επαγγελμάτων γενικότερα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν προγράμματα για μαθητές του δημοτικού, επισκέψεις και παρουσιάσεις σε γυμνάσια και Λύκεια και συμμετοχή σε εκθέσεις καριέρας Παγκύπρια.